Galatasaray Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı! 'Neredeyse ameliyat oluyordu'

Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı! 'Neredeyse ameliyat oluyordu'

26.10.2023 - 11:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Mauro Icardi'nin neredeyse ameliyat olacağını fakat Bayern Münih maçında iğneyle sahada olduğunu açıkladı.

Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı Neredeyse ameliyat oluyordu

Galatasaray'ın Bayern Münih'le oynadığı karşılaşma öncesi oynayıp oynamayacağı belli olmayan Mauro Icardi, iğneyle sahada yer aldı. 90 dakika sahada kalan ve Galatasaray'ın tek golünü kaydeden Icardi'nin neredeyse ameliyat olacağı açıklandı. Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Sabah'a yaptığı açıklamada Icardi'nin byükü bir fedakarlık örneği gösterek sahada yer aldığını duyurdu.

Haberin Devamı

"NEREDEYSE AMELİYAT OLUYORDU"

Hafta sonu 2 gol atıp kazandırdığı Beşiktaş derbisini sekerek bitirince Galatasaraylı taraftarların yüreğini ağzına getiren Mauro İcardi'nin, Devler Ligi'ne yetişip yetişmeyeceği büyük merak konusuydu. Fedakârlık yaparak 3 gün sonra Bayern Münih karşısında yine formayı sırtına geçiren ve attığı Panenka penaltısıyla stadyumu adeta yıkan Arjantinli golcünün, karşılaşmaya nasıl yetiştiğini kulüp doktoru Yener İnce anlattı.

Sağ ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli golcünün ağrısının çok fazla olduğunu söyleyen İnce, "Bayern maçında iğneyle oynadı. Durumu çok ciddiydi. Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık. Elimizden bu kadarı geldi. İğneyle çıkıp mücadele etti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı Neredeyse ameliyat oluyordu

RİZE MAÇINDA RİSKE EDİLMEYEBİLİR

Bayern Münih maçında 90 dakika sahada kalan Mauro Icardi'nin Çaykur Rizespor ile oynanacak Süper Lig maçında riske edilmemesi bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un Mauro Icardi'nin yerine Çaykur Rizespor deplasmanında Barış Alper Yılmaz'a görev vermesi bekleniyor.

Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı Neredeyse ameliyat oluyordu

"SONUCA RAĞMEN GURUR DUYUYORUM"

Bayern Münih karşısında attığı “Panenka” penaltısıyla dikkat çeken Mauro Icardi, “Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam” dedi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arjantinli golcü, “Şampiyonlar Ligi’nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu” dedi ve şöyle devam etti:

"Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım. Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor."

Mauro Icardi gerçekleri ortaya çıktı Neredeyse ameliyat oluyordu

"DELİ ADAM"

Galatasaray’da Mauro Icardi’nin penaltısına en ilginç tepki, Manchester United’ın efsane ismi Rio Ferdinand’dan geldi. Golün ardından sosyal medya hesabından bir not düşen Ferdinand, Icardi için, “Deli adam” diye yazdı ve böyle kritik bir ortamda “Panenka” vuruşunun riskini dile getirdi.

Haberin Devamı