Galatasaray Galatasaray'a Ndombele piyangosu! Sürpriz talip

Galatasaray'a Ndombele piyangosu! Sürpriz talip

10.12.2023 - 10:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Tanguy Ndombele, eleştirilerin odağında yer alıyordu. Fransız futbolcunun sarı-kırmızılı ekipteki geleceği için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Galatasaraya Ndombele piyangosu Sürpriz talip

Galatasaray'ın yollarını ayırmak istediğini isimlerden birisi olan Kongo asıllı Fransız orta saha Tanguy Ndombele için önemli bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ TALİP

Fransız basınından gelen bilgilere Ndombele'nin eski takımı Lyon Fransız merkez orta sahayı kadrosuna katmak istiyor. Fransa Ligi'nde çok zor günler geçiren ve son sırada yer alan Lyon'un bu transferde ısrarlı olduğu bildiriliyor.

Galatasaraya Ndombele piyangosu Sürpriz talip

GALATASARAY İÇİN FIRSAT

Bu durum Galatasaray yönetimi için de bir fırsat oldu. Tottenham'dan kiralanan Ndombele'nin yerine Galatasaray oyuncu arayışı içinde. Ndombele sarı-kırmızılı forma ile ligde ve Avrupa'da 10 maça çıkarken gol ve asist yapamadı. Fransız orta saha bu 10 maçın sadece 3'ünde ilk 11'de şans buldu.

Fransız orta saha Ndombele son olarak 2022'nin ocak ve haziran döneminde Lyon formasını giymişti. Ndombele 7 kez de Fransa Milli Takım formasını sırtına geçirdi.

Haberin Devamı

Yazarlar