Galatasaray Galatasaray'da 3 yıldızın üstü çizildi! Transfer hedefleri ortaya çıktı

Galatasaray'da 3 yıldızın üstü çizildi! Transfer hedefleri ortaya çıktı

14.11.2023 - 08:27 | Son Güncellenme:

Devre arasında orta sahasını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Galatasarayda 3 yıldızın üstü çizildi Transfer hedefleri ortaya çıktı

Galatasaray’da orta saha operasyonu resmen başladı. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı fırsat bilen Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz haftalarda çizilen yol haritası doğrultusunda transfer temaslarını sıklaştırdı.

Haberin Devamı

YOLLARIN AYRILMASI GÜNDEMDE

Galatasaray’ın ara transferdeki önceliği bu sezon en çok sorun yaşadığı alanlardan biri olan orta saha hattı olacak. Merkezde ciddi sıkıntılar yaşayan ve Torreira’ya partner bulamayan Cim Bom, bu bölgeye bir veya iki takviye birden yapacak.

Galatasarayda 3 yıldızın üstü çizildi Transfer hedefleri ortaya çıktı

Tottenham’dan kiralanan Ndombele ve yaz döneminde adı satış listesinde olan Oliveira ile yolların ayrılması gündemde.

37 yaşındaki Mertens de iyi bir teklif gelirse satılacak.

İLK HEDEF ARSENAL'DEN

Orta sahada daha tempolu isimlerle yola devam etmek isteyen Aslan’ın hocası Okan Buruk, Arsenal’den Thomas Partey’i gözüne kestirmiş durumda. İngiliz basınına göre 30 yaşındaki futbolcuyla Arsenal’in yolları ocak ayında kesin olarak ayrılacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda 3 yıldızın üstü çizildi Transfer hedefleri ortaya çıktı

Galatasaray Yönetimi, Buruk’un raporunu sunduğu günden bu yana Ganalı oyuncuyla dirsek temasında. Eğer Arsenal ile Partey arasında sözleşme feshi gündeme gelirse, Sarı-Kırmızılılar vakit kaybetmeden devreye girip transferi gerçekleştirecek. Aksi halde uygun bir bonservis bedeliyle işi bitirmeye çalışacaklar.

OKAN BURUK'UN İSTEDİĞİ YILDIZ

Okan hocanın özellikle istediği bir diğer oyuncu, yaz döneminden beri görüşmelerin devam ettiği Emil Breivik. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı Molde maçlarında müthiş bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki Norveçli orta saha, temposuyla Buruk’u bir hayli etkilemiş durumda.

6, 8 ve 10 numara olarak oynayabilen Breivik’i tam bir joker olarak gören Aslan’ın hocası, bu transferin her iki kulvarda da işlerini kolaylaştıracağına inanıyor.

Galatasarayda 3 yıldızın üstü çizildi Transfer hedefleri ortaya çıktı

CENK ERGÜN'DEN YAKIN TAKİP

Sarı-Kırmızılı kulübün futbol direktörü Cenk Ergün, hafta sonunda Benfica ile Sporting arasında oynanan Portekiz derbisine gitmiş ve tribünden bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Ergün’ün bu ziyaret sırasında, Benfica’nın 24 yaşındaki ön liberosu Florentino Luis’i takip ettiği ileri sürüldü.

Genç futbolcunun ilk 11’de başlayıp 64 dakika sahada kaldığı mücadeleyi 2-1 Benfica kazanırken, Ergün’ün oyuncuya tam not verdiği belirtiliyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün birkaç gün içinde Benfica cephesiyle temasa geçerek, Portekizli orta sahayı satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Yazarlar