Galatasaray Galatasaray'da ayrılık kapıda! Bir dönem kapanıyor

Galatasaray'da ayrılık kapıda! Bir dönem kapanıyor

15.06.2022 - 11:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılan Olağanüstü Genel Seçim'de başkanlığa Dursun Özbek geldi. Başkan Özbek sonrası hem teknik direktör seçimi hem de transferde sıcak gelişmelerin yaşanması beklenen sarı-kırmızılı kulüpte bir dönem kapanıyor.

Galatasarayda ayrılık kapıda Bir dönem kapanıyor

Galatasaray'da büyük belirsizlik sona erdi. 11 Haziran'da yapılan Olağanüstü Genel Seçim'de Eşref Hamamcıoğlu ile yarışan ve son sandıklara kadar yarışı başa baş götüren Dursun Özbek, Sarı Kırmızılıların tarihteki 39. başkanı oldu.

Haberin Devamı

GÜNDEM TRANSFER
Sarı-Kırmızılı kulüpte yeni bir dönem başlarken, camianın en çok merak ettiği konuların başında teknik direktörün kim olacağı sorusu var. Hatırlanacağı gibi, Galatasaray 'da seçim süreci uzayınca, yönetime talip olan isimler transfer vb. konularda daha fazla gecikmemek üzere çalışmalara erkenden başlamıştı.

"TAKIMI BOZMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"
3 veya 4 tane nokta transfer yapacaklarına değinin Özbek, "Takımı bozmayı düşünmüyoruz. Transfer gelişmelerine bağlı olarak bazı kararlar değişebilir. Şu andaki görüşümüz o" diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SÜRÜYOR
Galatasaray'da öte yandan teknik direktör arayışları da devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda Dursun Özbek ve kurmaylarının Domenec Torrent'le bir araya geldikten sonra karar vereceği olası bir ayrılık durumunda yeni isimlere yöneleceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık kapıda Bir dönem kapanıyor

OMAR İDDİASI
Galatasaray'da uzun bir sakatlığın ardından formasına kavuşan Omar Elabdellaoui için yeni bir iddia geldi.

Fanatik'in haberine göre; 1 yıllık tedavi süreci sonrası Galatasaray 'da formasına kavuşan ve bu sezon eski formuna dönmesi beklenen Omar Elabdellaoui, hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili olarak, "Galatasaray'a bir borcum var, hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum" demişti.

Ancak Norveç basını, geçtiğimiz günlerde Milli Takım kampını ziyaret eden tecrübeli futbolcunun burada, "Ülkesine dönebileceği" yönünde bazı sinyaller verdiğini öne sürdü.

Sarı-Kırmızılı kulüp ise Omar'a menajeri vasıtasıyla ya da başka bir yolla herhangi bir transfer teklifi gelmediği bilgisini verdi.  

Galatasarayda ayrılık kapıda Bir dönem kapanıyor

YERİNE ONUR BULUT
Öte yandan Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımın sağ bek hamlesini açıkladı. Kayserispor'da dikkat çeken bir performans sergileyen Onur Bulut, Aslan'ın takibine girdi. Galatasaray mali şartlar uygun olursa transferi düşünüyor.