Galatasaray Galatasaray'da ayrılık! Sorun çözüldü, işte bonservisi

Galatasaray'da ayrılık! Sorun çözüldü, işte bonservisi

05.09.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren Galatasaray'da tüm gözler takımdan ayrılacak son isimlere çevrildi. Tecrübeli futbolcunun transferi için sorun çözüldü, işte sarı-kırmızılı ekibin kazanacağı bonservis bedeli...

Galatasarayda ayrılık Sorun çözüldü, işte bonservisi

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, dün gece geç saatlerde İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan savunmacı Davinson Sanchez'i bonservisiyle, orta alan oyuncusu Tanguy Ndombele'yi ise kiralık olarak transfer etti.

4+1 YILLIK İMZA

Bonservisiyle Sarı-Kırmızı renklere bağlanan 27 yaşındaki Davinson Sanchez için Tottenham'a 9.5 milyon Euro ödenecek ve bu rakam 5 taksitte İngilizler'e sunulacak. Kolombiyalı savunmacı ise 4+1 yıllık sözleşmeye imza attığında yıllık 3.2 milyon Euro kazanacak.

NDOMBELE KİRALANDI

Ndombele'nin de maliyetini KAP'a açıklayan Galatasaray yaptığı duyuruda, "Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun transfer bedeli 15.000.000 euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3.136.000 euro sezonluk ücret ödenecektir" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık Sorun çözüldü, işte bonservisi

AYRILIK KAPIDA

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi gruplarında temsil edecek olan sarı - kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler de oluyor. Bunlardan biri de Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö...

KRİTİK GOLLERİN ADAMIYDI

Geçen sezon başında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımından 3,5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Norveçli oyuncu, kritik anlarda sahneye çıkmasıyla dikkatleri çekmişti.

Geçen sezon ligin ilk haftasında Antalyaspor deplasmanında son anlarda Bafetimbi Gomis'e asist yapan Midtsjö, ardından ligin ikinci yarısında iç sahada oynanan Adana Demirspor maçında 86. dakikada attığı golle takımına hayat vermişti.

Galatasarayda ayrılık Sorun çözüldü, işte bonservisi

Bu sezon kritik gollere devam edn Midtsjö, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında deplasmanda Molde ile oynanan karşılaşmada attığı golle takımının sahadan 3-2 galibiyetle ayrılarak rövanşa avantajlı çıkmasını sağlamıştı.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Fanatik'te yer alan habere göre Günler öncesinden İstanbul temsilcisine transfer olması beklenen 30 yaşındaki oyuncunun transferi, yaşanan pürüzlerden dolayı gecikmişti. Galatasaray ile Pendikspor arasındaki sorun çözüldü.

Haberin Devamı

İŞTE ANLAŞMA ŞARTLARI

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, Fredrik Midtsjö ile 2+1 yılık sözleşme imzalayacak. Galatasaray bu transferden 2 milyon Euro bonservis bedeli elde edecek.

Yazarlar