Galatasaray Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı! Yeni transfer bekleneni veremedi

Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı! Yeni transfer bekleneni veremedi

25.09.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan ve Süper Lig'de de zirve hedefi bulunan Galatasaray'da sezon başında imza attırılan tecrübeli futbolcunun performansı hayal kırıklığı yarattı.

Galatasarayda büyük hayal kırıklığı Yeni transfer bekleneni veremedi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray sezon başında kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Angelino, Bakambu, Ziyech, Zaha, Ndombele ve Sanchez gibi yıldızları renklerine bağlayan sarı-kırmızılılarda yeni transfer beklenen performansı bir türlü gösteremedi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin yeni transferinin performansının hayal kırıklığı yarattığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...

BAKAMBU BEKLENENİ VEREMEDİ

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un Süper Lig'de 3 maçta 74 dakika şans verdiği Cedric Bakambu, Şampiyonlar Ligi'nde de 4 müsabakada 140 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılı formayla 214 dakika oynayan 32 yaşındaki hücumcu bu süreçte herhangi bir skor katkısı veremedi.

Galatasarayda büyük hayal kırıklığı Yeni transfer bekleneni veremedi

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Molde müsabakasında kaçırdığı mutlak gol fırsatı nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Cedric Bakambu, teknik heyetten de şu ana kadar geçer not alamadı. Süper Lig devinin 4'üncü haftada Gaziantep FK ile oynadığı maçta 10 dakika oynayan Cedric Bakambu'nun Okan Buruk tarafından ilk 11'de tercih edilmediği kaydedildi.

Haberin Devamı

MAAŞI 1.5 MİLYON EURO

Galatasaray'ın sezon başında Al Nasr'dan 700 bin euro bedelle kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'nun sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Cedric Bakambu, Galatasaray'dan sezon başına 1 milyon 500 bin euro maaş alacak.

Galatasarayda büyük hayal kırıklığı Yeni transfer bekleneni veremedi

Sochaux altyapısında yetişen Cedric Bakambu daha sonra Bursaspor, Villarreal, Beijing Guoan, Marsilya, Olimpiakos ve Al Nasr formaları giydi. Demokratik Kongolu oyuncu için toplam 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 32 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 42 maça çıkan Cedric Bakambu, 15 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar