Galatasaray Galatasaray'da Dursun Özbek'e adaylık baskısı!

Galatasaray'da Dursun Özbek'e adaylık baskısı!

18.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Mayıs ayındaki seçime katılıp katılmayacağı konusunda henüz karar vermeyen Dursun Özbek’e camiadan birçok ismin baskı yaptığı bildirildi. Üyelerin Özbek’e devam eden projeleri tamamlaması için görevine devam etmesi gerektiğini söylediği öğrenildi.

Galatasarayda Dursun Özbeke adaylık baskısı

Galatasaray’da teknik heyet ve futbolcular sportif başarı için ter dökerken, camianın ise bir gözünü mayıs ayında yapılacak seçime çevirdiği öğrenildi. Camiadan birçok isim Başkan Dursun Özbek’e mayısta yeniden aday olması için baskıda bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Üyelerin devam eden projelere dikkat çekerek, “Galatasaray’ın menfaatleri için devam etmeniz gerekiyor. Çok önemli ve başarılı projelere imza attınız. Bunların sonlanması için Galatasaray’ın size ve ekibinize ihtiyacı var” dedikleri öğrenildi. Galatasaray ile yatıp kalkan Başkan Dursun Özbek’in yeniden adaylık konusunda gerek üyelere, gerek de yönetim kuruluna kararı yönünde herhangi bir görüş bildirmediği belirtildi.

Sağlığı yerinde olan ve rutin kontroller yaptıran Başkan Özbek’in aday olup olmamayla ilgili önümüzdeki dönemde bir değerlendirme yapacağı bildirildi. Galatasaray’da yöneticiler de başkanın bir dönem daha devam etmesinin kulüp için çok kritik olduğuna dikkat çekerek, “Hayati projeler devam ediyor. Bunların hepsinde Başkan Dursun Özbek’in imzası var. İstikrar çok önemli” ifadelerini kullandılar.

Yeni tüzüğe göre Galatasaray’da 2 senede bir seçim yapılıyor. Başkan Dursun Özbek’in 2024 Mayıs ayında yapılacak seçimle ilgili henüz kararını vermediği vurgulandı.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA İÇİN RESMİ BAŞVURU

Süper Kupa Finali’nin Suudi Arabistan’da oynanacak olmasının tartışmaları hala sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp; Fenerbahçe ile 29 Aralık’ta Suudi Arabistan’da oynanmasına karar verilen derbi mücadelenin bu yıl Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisine alınmasını ve hatta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını TFF’ye yazı göndererek resmi talepte bulundu.

Yazarlar