Galatasaray Galatasaray’da ‘hitabet’ polemiği

Galatasaray’da ‘hitabet’ polemiği

02.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Başkan Özbek hakkında, “Hitabet kabiliyeti yok” dediği söylenen Galatasaray 2. Başkanı Öztürk, bunu iddia eden Fenerbahçe’ye sert çıktı, “Koç’a, burası münazara yeri değil... Hitabet yeteneklerini karşılaştıracak değiliz dedim” ifadesini kullandı.

Galatasaray’da ‘hitabet’ polemiği

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu kez “hitabet” polemiği ortaya çıktı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nun son toplantısında, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili, “Yöneticisine söyledim. Çıkalım, eteğimizdeki taşları dökelim, kamuoyu da rahat etsin, biz de rahat edelim. Gerginlik bitsin bir daha da konuşmayalım. Yönetici, ‘O senin karşına çıkamaz ki hitabet kabiliyeti yok’ ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Sabah Gazetesi’nde konuyu gündeme getiren Selim Soydan, “29 Mart 2023 tarihindeki Kulüpler Birliği toplantısına Galatasaray’ı temsilen 2. Başkan Metin Öztürk katılıyor. Ve orada, 12 başkanın ortasında Ali Koç, ‘Metin Bey, Dursun başkana söyleyin de karşıma çıksın. Herkes eteklerindeki taşı döksün’ çağrısında bulunuyor. Metin Öztürk de karşılık olarak maalesef o lafı söylüyor. İki tane kulüp başkanı olayın aynen böyle geçtiğini teyit etti bana” dedi. 

KOÇ'A SERT SÖZLER

29 Mart’ta yapılan Kulupler Birliği toplantısında, Ali Koç bana, ‘Sizi canlı yayına davet ediyoruz ama gelmiyorsunuz’ dedi. Ben de kendisine burası münazara yeri değil... Birinin diksiyonu iyidir, birinin kötüdür. Sonunda kazanan çıkar ama bu da haklı olduğu anlamına gelmez. Hitabet yeteneklerini karşılaştıracak değiliz dedim. Bu insanlar kafayı peynir ekmekle yemiş. Kendi başkanına, canlı yayında, divan toplantısında “Cesur görünümlü korkak bir lider” diyen zatı ciddiye almak mümkün değil.”

Haberin Devamı

Başkan Dursun Özbek de, “Metin Öztürk kardeşimi bir polemik içine çekmeye çalışıp, buradan Galatasaray’a vurmaya çalışıyorlar. Bu Ali Cengiz oyunlarını yapanlara hatırlatmak isterim; onlar giderken biz dönüyorduk. Şimdiden söyleyeyim, Galatasaray’ı karıştırmaya ne güçleri, ne kalibreleri, ne de geçmişleri yeter.”