Voleybol Galatasaray'da İlkin Aydın lige damga vurdu! Zirvede yer aldı

Galatasaray'da İlkin Aydın lige damga vurdu! Zirvede yer aldı

17.04.2023 - 13:04 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasına 2 maç kala Galatasaray HDI Sigorta'da İlkin Aydın performansıyla damga vurmaya devam ediyor.

Galatasarayda İlkin Aydın lige damga vurdu Zirvede yer aldı

Misli.com Sultanlar Ligi’nde 24. hafta, Galatasaray HDI Sigorta – PTT Spor karşılaşması ile devam etti. Sarı-kırmızılı takımda İlkin yadın performansıyla lige damga vurmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Sarı kırmızılılar 26-24, 25-19, 25-23 setlerle 3-0 kazanarak Play-Off’a kalma mücadelesinde önemli bir galibiyet elde etti.

PLAY-OFF İÇİN KRİTİK MAÇ
Misli.com Sultanlar Ligi’nin 25. haftasında Play-Off’a kalma mücadelesi veren iki takım Türk Hava Yolları ile Galatasaray HDI Sigorta karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma 18 Nisan Salı günü saat 18.00’de başlayacak. PTT Spor ise Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek

THY, Galatasaray maçını kazanması halinde sezonu 4. bitirmeyi garantileyecek. THY'nin son hafta rakibi ise Fenerbahçe Opet. Galatasaray ise son hafta Aydın ile karşılaşacak.

İŞTE PUAN DURUMU

 

Galatasarayda İlkin Aydın lige damga vurdu Zirvede yer aldı

İLKİN AYDIN TAM GAZ
Galatasaray'da Anthi Vasilantonaki 21 sayı ile maçın en skoreri oldu. PTT karşısında İlkin Aydın 2 blok toplamda 13 sayı ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

LİGDE EN SKORER YERLİ İSİM
Sezon istatistiği olarak İlkin 269 sayı ve maç başına 11.2 sayı ortalamasıyla en skorer yerli konumunda bulunuyor. En çok servis karşılayan yerli oyuncu olan yıldız smaçör, aynı zamanda ligde en çok hücum eden Türk oyuncu.

2017 yılında Galatasaray'a transfer olan İlkin, sezon öncesinde kendisini 3 yıllığına Galatasaray’a bağlayan yeni sözleşmeye imzasını attı. Başarılı smaçör, A Milli Kadın Voleybol Takımının da kadrosunda yer alarak ülkemizi temsil ediyor.

Galatasarayda İlkin Aydın lige damga vurdu Zirvede yer aldı