Galatasaray Galatasaray'da Kopenhag maçı öncesi Hakim Ziyech'in durumu belli oldu

Galatasaray'da Kopenhag maçı öncesi Hakim Ziyech'in durumu belli oldu

10.12.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak kritik Kopenhag maçı öncesi Hakim Ziyech'in durumu belli oldu.

Galatasarayda Kopenhag maçı öncesi Hakim Ziyechin durumu belli oldu

Süper Lig’in flaş ekiplerinden Adana Demirspor’u üstün bir futbolla 3-1 mağlup eden Galatasaray, sadece zirve iddiasını sürdürmekle kalmadı, Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag deplasmanı öncesi müthiş bir hava yakaladı. Kerem Aktürkoğlu, attığı gol ve Boey’ye yaptığı asistle haftaya damgasını vururken, Icardi attığı penaltı golüyle kendine geldi.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER'E TAM NOT

Hafta içindeki idmanları kaçıran Zaha ile Kaan Ayhan da oyuna sonradan girip, Kopenhag deplasmanı öncesi ihtiyaç duydukları süreyi almış oldular. Sol bekte görev yapan Barış Alper de zaman zaman hatalar yapsa da hocasından tam not almayı başardı.

Galatasarayda Kopenhag maçı öncesi Hakim Ziyechin durumu belli oldu

ZIYECH'İN DURUMU BELLİ OLDU

Böylece hem formu düşüşte olan hem de sakatlıkları bulunan oyuncuları geri kazanan Galatasaray’a bir müjde de dün sabah Florya’dan geldi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından ayrı olan Davinson Sanchez, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Kolombiyalı stoperin, Kopenhag karşısında oynamasına bir engel kalmadı. Sarı-Kırmızılı takımdaki tek eksik Hakim Ziyech. Faslı yıldıza dün özel bir tedavi uygulandı. Tecrübeli futbolcunun da Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu mücadeleye yetiştirilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Yazarlar