Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi damgası! Okan Buruk rekor kırdı

Galatasaray'da Mauro Icardi damgası! Okan Buruk rekor kırdı

01.02.2023 - 22:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Ümraniyespor'a karşı unutulmaz bir geri dönüşe imza attı. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi gösterdiği performansla maça damga vurdu. Okan Buruk rekora imza attı.

Galatasarayda Mauro Icardi damgası Okan Buruk rekor kırdı

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Galatasaray, Ümraniyespor'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin muhteşem performansıyla sahadan 3 puanla ayrıldı. Arjantinli golcü sosyal medyayı salladı. Okan Buruk ise sarı-kırmızılıların tarihinde bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı inanılmaz bir tempoda geçti. Ümraniyespor, 11'inci dakikada Umut Nayir'in golüyle rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Bu gole cevap Abdülkerim Bardakcı'dan geldi. Sarı-kırmızılıların tecrübeli savunmacısı 32'nci dakikada skoru dengeledi. Ümraniyespor'da Oğuz Gürbulak'ın 39'uncu dakikada attığı gol ilk yarının sonucunu belirledi. Galatasaray soyunma odasına 2-1 geride girdi.

PENALTIDA PANENKA

Galatasaray'ın baskısı sonrası Ümraniyespor'da Popov kendi ceza sahasında elle oynadı. Sarı-kırmızılılarda topun başına geçen Mauro Icardi panenka penaltısıyla rakip fileleri havalandırdı. Galatasaray zorlu maçta rakibi karşısında 2-2'lik beraberliği yakaladı.

Galatasarayda Mauro Icardi damgası Okan Buruk rekor kırdı

Haberin Devamı

AVOUNOU ATILDI

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 77'nci dakikasında Ümraniyespor'da Durel Avounou kırmızı kartla cezalandırıldı. Kırmızı-beyazlıların orta sahası, Lucas Torreira'ya yaptığı faul sonrası hakem tarafından sarı kart gördü. Avounou, 45+1'den sonra 77'de de sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

ICARDI'DEN İMZA GOLÜ

Müsabakaanın 83'üncü dakikasında Galatasaray'da bir kez daha Mauro Icardi sahneye çıktı. Abdülkerim Bardakcı'nın rakip yarı alanın ortasından yaptığı ortaya Arjantinli golcü iyi yükseldi. Mauro Icardi'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve sarı-kırmızılılar rakibi karşısında 3-2'lik üstünlüğü yakaladı.

Galatasarayda Mauro Icardi damgası Okan Buruk rekor kırdı

Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Mauro Icardi formda performansını Ümraniyespor maçında da devam ettirdi. Arjantinli santrfor, Spor Toto Süper Lig'deki gol sayısını 8'e yüksletti. Mauro Icardi takım arkadaşlarına da 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK REKOR KIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin muhteşem performansıyla damga vurduğu maçta bir rekora imza attı. Galatasaray, 14 resmi maçta üst üste galip gelerek tarihinde bir ilki başardı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de de 11 maç üst üste galip geldi.