Galatasaray Galatasaray'da orta saha transferi için geri sayım! Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

Galatasaray'da orta saha transferi için geri sayım! Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

03.08.2023 - 11:32 | Son Güncellenme:

Orta sahaya takviye hedefi doğrultusunda birçok yıldızla görüşme halinde olan Galatasaray’ın, A planındaki isimlerde pürüz çıkma ihtimaline karşı, yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi.

Galatasarayda orta saha transferi için geri sayım Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

Orta sahaya takviye hedefi doğrultusunda birçok yıldızla görüşme halinde olan Galatasaray’ın, A planındaki isimlerde pürüz çıkma ihtimaline karşı, yıldız oyuncuyu gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı ekibin, yıldız orta saha için takımına 6 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü. Sarı-Kırmızılı ekip, bu transfer için çalışmalarını sürdürürken geçen sezonki yıldızını da yeniden takıma dahil etmenin planlarını yapıyor. Cim-Bom ayrıca, yeni yıldızını bir joker olarak kullanmayı hedefliyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

CİMBOM ZORLANDI AMA TURLADI

D-Smart'ta yayınlanan Galatasaray-Zalgiris maçı temsilcimizin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme oynama hakkını elde etti. Temsilcimizin bu turdaki rakibi Olimpija Ljubljana olacak. 

İlk maç 9 Ağustos'ta Slovenya'da oynanacak. Rövanş maçı ise 16 Ağustos'ta Rams Park'ta oynanacak.

Galatasarayda orta saha transferi için geri sayım Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

SACHA BOEY'A ÖVGÜ: NASIL ŞAŞIRTTI AMA!

Galatasaray-Zalgiris maçının ardından spor yazarları sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi. Milliyet yazarlarından Burcu Kapu, Sacha Boey'a övgüler yağdırdı.

Burcu Kapu'nun Sacha Boey'u övdüğü 'Yolculuk başladı' yazısındaki kısmı şu şekilde:

Boey herkesi nasıl şaşırttı, yanılttı ama? Üst düzey fizik kaliteye iyi bir savunma gücü de ekledi. Bire birde kolay harcıyor rakiplerini, akan oyunun hep içinde. Ama burası Şampiyonlar Ligi, burada her şey gerçek. Daha güçlü rakipler karşısında, daima çıkmaya meyilli iki hücumcu bek ile, Galatasaray’ı savunmada nasıl bir tehlike bekler sorusunun cevabını belli ki Torreira verecek. Yani demem o ki, Torreirasız Galatasaray gol yemeye hep bir adım yakın.

Haberin Devamı

75 dakika bittiğinde Galatasaray rakibinin yedi katı kadar rakip ceza sahasında topla buluşmuştu ama gol beklentisi iki takımın neredeyse aynıydı.

Nasıl oluyor peki bu? Seni zaten derinde bekleyen rakibinin ceza sahasına kolaylıkla topu getiriyorsun ama orada ortalığı karıştıracak, pozisyon yaratacak bir Icardi veya Zaniolo olmayınca işte böyle oluyor. Zaniolo konusunu istihbarat yapan arkadaşlarımıza bırakarak, ben de gelecek haberi merakla bekliyorum.

Galatasarayda orta saha transferi için geri sayım Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

KEREM DEMİRBAY RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray'da bir transfer daha tamamlandı. Sarı-kırmızılılar, Bayer Leverkusen'den kadrosuna kattığı Kerem Demirbay'ın maliyetini KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay ve kulübü Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 3.700.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Haberin Devamı

Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 1.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasarayda orta saha transferi için geri sayım Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

KEREM DEMİRBAY: TRANSFER ZOR OLDU

Galatasaray'ın yeni transfer, Kerem Demirbay, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, "Şu an çok mutluyum. Gurur verici bir durum. Küçüklüğümden beri hayalimdi burada olmak. Transfer zor oldu. Bayer Leverkusen sözleşmemi uzatmak istedi ama ben istemedim. Transfer için çok mücadele ettik ve çok şükür buradayım. Burada oynamak çok büyük bir şey. Hazırım!" ifadelerini kullandı.

ORTA SAHA TRANSFERİNDE GERİ SAYIM! CİMBOM'A YEŞİL IŞIK YAKTI

Transferin en hareketli günlerini yaşayan Galatasaray’ın orta saha arayışı doğrultusunda gündemine flaş bir isim daha geldi. Önceliği Ndombele, Fred ve Paredes gibi yıldızlara veren SarıKırmızılılar, bu oyuncularda herhangi bir pürüz çıkma ihtimaline karşı tedbirini aldı. Sarı-Kırmızılı kulübün B planında, Saul Niguez’in yer aldığı ortaya çıktı. İddiaya göre Galatasaray Yönetimi, 28 yaşındaki İspanyol futbolcunun bonservisine 6 milyon Euro önerdi. Atletico’nun da Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor. Orta alanda iki yönlü olarak görev yapabilen Niguez’in de Cim Bom’a yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Galatasarayda orta saha transferi için geri sayım Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

İKİNCİ HAFTAYA KADAR BİTECEK

Sarı-Kırmızılı yönetim, Niguez gelişmesine rağmen transfer listesinin üst sıralarındaki diğer oyuncularla ilgili girişimlerini sürdürecek. Saul Niguez’in ise şu sıralarda bekleme sürecine alındığı öğrenildi. Galatasaray cephesinde tüm plan, Süper Lig’in en geç 2. haftasına yeni orta sahayı yetiştirmek. Eğer Niguez veya gündemdeki diğer yıldızlardan birinin transferi gerçekleşirse, mevcut kadrodaki orta sahalardan bir veya iki isimle yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

Galatasarayda orta saha transferi için geri sayım Yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı

Yazarlar