Galatasaray Galatasaray için Fatih Terim iddiası! Teknik direktörlük için 4 aday

Galatasaray için Fatih Terim iddiası! Teknik direktörlük için 4 aday

17.06.2022 - 07:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın 103. dönem yönetiminin belirlendiği kongrede rakibi Eşref Hamamcıoğlu'ndan fazla oy alan Dursun Özbek, 4 yıl aradan sonra tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Domenech Torrent'le yolları ayıracak olan Dursun Özbek yönetimi, yeni teknik direktörü takımın başına getirmek için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı kulüpte teknik adam seçimi öncesi ciddi uyarı geldi.

Galatasaray için Fatih Terim iddiası Teknik direktörlük için 4 aday

Galatasaray'da kulübün olağanüstü seçimli genel kurulunda rakibi Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakan Dursun Özbek, 4 yıl aradan sonra tekrar başkanlığa seçildi.  Özbek, sarı-kırmızılı kulüpte 2015-2018'de başkan olarak görev yapmıştı.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN 4 ADAY VAR

Yeni teknik direktör için çalışmalara başlayan Dursun Özbek yönetiminin üzerinde durduğu isimler Okan Buruk, Marco Rose, Gallardo ve Roberto De Zerbi... Sarı-kırmızılı yönetim daha sonra takıma takviye için transfer çalışmalarına başlayacak. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri değerlendirirken, çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte o yazı...

'BÖLÜNMÜŞLÜK ARTARAK DEVAM EDİYOR'

"Galatasaray’da daha güçlü yönetim kuran, projeleriyle taraftarı heyecanlandıran Dursun Özbek başkan oldu. Peki sıkıntılar bitti mi? Kesinlikle bitmedi, bölünmüşlük artarak devam ediyor. 

Futbolun patronu taraftarların sevdiği Erden Timur oldu. Başkan ile beraber hoca seçimi, transferler, gidecek futbolcuların kararını Özbek ve Timur verecek.  En önemli konu teknik direktör kim olacak? Şu an konuşulan ve yazılanlara bakıyorum Fatih Terim diyen var. Sayı olarak daha çok taraftar ise ‘dinlenmesi gerekir’ diyerek istemiyor. Okan Buruk’un ismi geçiyor. Bir grup doğru isim derken, bir grup Buruk olmaz diyor. İtalyan, İspanyol hoca diyorlar; onlar için de ‘Türkiye’de bu ülkelerden hocalar başarısız oldu, kesinlikle gelmesin’ deniyor. İtiraz görmeyen tek isim sezonu Dortmund’un başında tamamlayan Marco Rose... 

Haberin Devamı

Galatasaray için Fatih Terim iddiası Teknik direktörlük için 4 aday

'ERDEN TİMUR HANGİ HOCAYI GETİRİRSE İTİRAZ EDİLMEMELİ'

Benim anlayamadığım başkan ve Timur bu işi bilmiyor, sadece eleştiri yapanlar mı doğruyu biliyor! Bilhassa Erden Timur basketboldaki başarısını futbolda da göstermek istiyor. Bunun için Galatasaray’a yararlı olacak en iyi ismi getirecek, bundan eminim. Artık kimi getirirse gelecek hocaya itiraz edilmemeli. Galatasaray yönetiminin aldığı bu karara saygı duyulmalı. Hoca kim olursa olsun problem bitecek mi? Kesinlikle bitmeyecek!

Yönetim gelecek teknik direktörü koruma altına almazsa Torrent’in yaşadıklarının aynısını o da yaşayacak. Sistemini oturtuncaya kadar, fazla değil 2-3 maç takım iyi futbol oynamazsa yandı demektir! Yine tribünlerin bir kısmından tepki görecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Burada başkan dik durup yumruğunu masaya vurmazsa geçen sezon yaşanan sıkıntılar sezon başında tekrarlanır.

Haberin Devamı

Galatasaray için Fatih Terim iddiası Teknik direktörlük için 4 aday

'TERİM'İ GÖNDEREN, G.SARAY RUHUNU BİLMEYEN EN AZ 7 FUTBOLCU VAR'

Diğer bir konu Başkan Özbek geçen sezonki takıma takviye yapacağını söylüyor. Yani hiçbir futbolcuyu göndermeyeceğini deklare ediyor. Bu çok yanlış bir düşünce. Fatih Terim’i gönderen, başarısız yapan, Galatasaray ruhunu bilmeyen en az 7 futbolcu var. Bu futbolcular her röportajlarında, ‘Bizi seneye görün’ diyorlar. Ben böyle beyanat veren oyuncuyu takımın içinde bir dakika tutmam. Geçen sezon peki neden oynamadınız? Yeni sezonda daha iyi oynacaksınız diye bir garanti mi var? 

Başkan Özbek’in bu futbolcuların söylemlerine inanmaması lazım. Üstüne basa basa söylüyorum; eski takımdan tam bir temizlik yapılmadıktan sonra ben yeni hocanın ve yeni futbolcuların da başarılı olacağına inanmıyorum. Son sözüm de taraftara... Siz tribünde bütünleşmezseniz, gelen hocaya ve futbolculara sahip çıkmazsanız yeni sezon biten sezondan daha sorunlu geçer.

Haberin Devamı

Galatasaray için Fatih Terim iddiası Teknik direktörlük için 4 aday

'FENERBAHÇE'DE BÜYÜK HEYECAN'

Jorge Jesus, Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı. Kim ne derse desin Portekizli çalıştırıcı büyük bir marka. Samandıra’daki ilk gününde bile futbolcularına bunun mesajını verdi. ‘Önce Fenerbahçe diyeceksiniz’ diyor. ‘Küçük maç, büyük maç anlamam her maçı kazanmalısınız’ diyerek daha ilk günden oyuncuların beynini yıkamaya başladı.

Taraftarlar kombine bilet alabilmek için şimdiden birbirleriyle yarışıyor. Hele Şampiyonlar Ligi ön elemede Dinamo Kiev ile eşleşilmesi bu heyecanı ikiye katladı. İşin özeti Jesus bu sezon savaşan, hücum ağırlıklı futbol oynayan bir Fenerbahçe seyrettirecek taraftarlarına.

Trabzonspor’da Devler Ligi coşkusu

Abdullah Avcı çok beğendiğim, kaliteli, kültürlü ve sisteme ağırlık veren oldukça iyi bir teknik adam. Şu an aklının, fikrinin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında olduğunu hepimiz biliyoruz.

Transfer sezonu açıldı, bordo-mavililerin KAP bildirimleri üst üste gelmeye başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı’nın saygı çerçevesinde ilişkileri olduğunu iyi biliyorum. İkisinin de hayali Avrupa’nın bir numaralı kupasında başarılı olabilmek. Bunun için Trabzonspor’un transferleri bitmeyecek. Şampiyon olan kadro çok daha güçlendirilecek."

Haberin Devamı

 

Galatasaray için Fatih Terim iddiası Teknik direktörlük için 4 aday

Yazarlar