Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Ayrılık kararı verdi

Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Ayrılık kararı verdi

24.11.2023 - 19:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey'un sezon sonunda takımda kalmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Fransız sağ bekin bu kararının sebepleri netlik kazandı.

Galatasarayda Sacha Boey depremi Ayrılık kararı verdi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Sacha Boey'un geleceği konusunda flaş bir karar ortaya çıktı. 23 yaşındaki sağ bekin sezon sonunda sarı-kırmızılılardan ayrılmaya hazırlandığı belirtildi. Sacha Boey'un kararının perde arkası ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sporx'in haberine göre; Galatasaray ile Sacha Boey arasındaki pazarlıklarda henüz anlaşma çıkmadı. Fransız sağ bekin yıllık 3 milyon euroluk maaş beklentisine sarı-kırmızılıların, 1 milyon 500 bin euro imza parası ve 1 milyon 500 bin euro maaş olarak karşılık verdiği belirtildi.

Galatasarayda Sacha Boey depremi Ayrılık kararı verdi

Sacha Boey'un bu teklife sıcak bakmadığı kaydedildi. Fransız sağ bekin bu tarz anlaşmaların sezon başında yapılmasını gerektiğini düşündüğü vurgulandı. Genç oyuncunun Almanya, İtalya ve İngiltere gibi ülkelerden taliplerinin olması nedeniyle Galatasaray'da kalmaya sıcak bakmadığı aktarıldı.

Sacha Boey'un gelecek sezon başında ciddi bir bonservis bedeliyle Galatasaray'dan ayrılması beklenirken, sarı-kırmızılı kurmayların oyuncunun devre arasında takımda kalmasını planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Sacha Boey depremi Ayrılık kararı verdi

Sacha Boey bu sezon Galatasaray'da 22 müsabakada forma şansı buldu. Genç sağ bek bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Fransız sağ bekin güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Rennes altyapısında futbola başlayan Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro bedelle Fransız sağ beki renklerine bağladı.

Yazarlar