İtalya Serie A Maurizio Sarri'den ilginç Suudi Arabistan talebi! Sigara izni şartı

Maurizio Sarri'den ilginç Suudi Arabistan talebi! Sigara izni şartı

24.11.2023 - 19:32 | Son Güncellenme:

Serie A ekiplerinden Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri, suskunluğunu bozdu. 64 yaşındaki teknik direktörün Suudi Arabistan sorusuna verdiği sigara cevabı dikkat çekti.

Maurizio Sarriden ilginç Suudi Arabistan talebi Sigara izni şartı

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, İngiliz basınına çarpıcı bir açıklamada bulundu. Serie A deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Maurizio Sarri, Suudi Arabistan'la ilgili soruya şaşırtan bir cevap verdi.

Haberin Devamı

"Suudi Arabistan'da takım çalıştırır mısın" sorusuna Maurizio Sarri'nin cevabı şu şekilde oldu: "Sigara içmek yasak değilse, bir gün tabii ki Suudi Arabistan'a gidip orada takım çalıştırabilirim."

Maurizio Sarri'nin bu cevabının Suudi Arabistan ekiplerine mesaj olduğu belirtildi. İtalyan teknik direktörün bir gün içinde en az 60 adet sigara içtiği vurgulandı. Maurizio Sarri'nin çalıştırdığı takımlarda etrafındaki kişilerin sigaradan etkilenmemesi için özel bir sigara odası yaptırdığı kaydedildi.

Maurizio Sarriden ilginç Suudi Arabistan talebi Sigara izni şartı

Maurizio Sarri'nin öğrencileri bu sezon 16 maça çıktı. Lazio bu süreçte 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

Tegoleto'da teknik direktörlüğe başlayan Maurizio Sarri daha sonra Sansovino, Sangiovannese, Pescara, Arezzo, Avellino, Hellas Verona, Perugia, Grosseto, Alessandria, Sorrento, Empoli, Napoli, Chelsea ve Juventus'ta görev aldı.

Haberin Devamı