Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey'a transfer kancası! Avrupa devi, derbide izledi

Galatasaray'da Sacha Boey'a transfer kancası! Avrupa devi, derbide izledi

22.10.2023 - 19:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey'u Premier Lig devinin derbide izlediği belirtildi.

Galatasarayda Sacha Boeya transfer kancası Avrupa devi, derbide izledi

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de inanılmaz bir seri yakalayan Galatasaray'da Sacha Boey'la ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Sarı-kırmızılıların genç yıldızının, Beşiktaş ile oynanan derbide tribünden takip edildiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetiyle sona eren derbide Sacha Boey'un daha önce oynamak istediğini belirttiği Arsenal'ın gözlemcilerinin yer aldığı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Sacha Boey'u sadece Arsenal değil Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'un gözlemcileri de izledi.

Galatasarayda Sacha Boeya transfer kancası Avrupa devi, derbide izledi

Sacha Boey'un Beşiktaş maçındaki performansının Avrupa devleri tarafından beğenildiği kaydedildi. Siyah-beyazlıların hücumcularına karşı sahada üstünlük kuran Sacha Boey'un hücum bindirmelerinin tribünlerden alkış aldığı aktarıldı.

"HEDEFLEDİĞİM LİG PREMIER LİG" DEMİŞTİ

Galatasaray'ın yeni sözleşme imzalamak istediği Sacha Boey, daha önce yaptığı açıklamada hedefinin Arsenal'da forma giymek olduğunu belirtmişti. Fransız sağ bek açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak."

Haberin Devamı

Galatasarayda Sacha Boeya transfer kancası Avrupa devi, derbide izledi

PERFORMANSI PARMAK ISIRTTI

Galatasaray'da Okan Buruk'un bu sezon vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Sacha Boey, 17 resmi maça çıktı. 23 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda savunma katkısının yanı sıra rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın yeni sözleşme imzalamak istediği Sacha Boey'un mevcut kontratı 30 Haziran 2025'te bitecek. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında genç oyuncuyu 1 milyon 150 bin euro bedelle kadrosuna kattı.

Yazarlar