Galatasaray Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Rafael Benitez'in takımına transfer oluyor

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Rafael Benitez'in takımına transfer oluyor

08.08.2023 - 11:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kadroya katılacak yıldız isimler kadar takımdan ayrılacak oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılılarda transfer döneminin biteceği güne kadar 7-8 oyuncu ile yolların ayrılması planlanıyor. Galatasaray'da flaş bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Celta Vigo Teknik Direktörü Rafael Benitez, yıldız oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı. Galatasaraylı yıldız da ayrılığı kabul etti.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Rafael Benitezin takımına transfer oluyor

Galatasaray transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı-kırmızılılarda tüm gözler Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki NK Olimpija Ljubljana maçına çevrilmiş durumda. Galatasaray, NK Olimpija Ljubljana Şampiyonlar Ligi maçlarına konsantre oldu. Diğer yandan transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Transfer edilecek yıldızlar kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da flaş bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusu ayrılığıa çok yakın. Teknik direktörlüğünü Rafael Benitez'in yaptığı Celta Vigo, yıldız oyuncunun transferi için devreye girdi. İki kulüp arasında görüşmelerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

GALATASARAY, TETE İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Tete ile transfer için her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılarda idareciler, tecrübeli futbolcunun Shakhtar Donetsk'ten ayrılışındaki hukuksal konuları araştırmaya başladı.

Hukuksal konularda bir problem çıkmaması durumunda sarı-kırmızılıların Tete ile resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray ile Tete arasındaki anlaşmanın detayları da netlik kazandı. Sarı-kırmızılıların, genç oyuncuya yıllık 2 milyon 800 bin euro maaş ödeyeceği öğrenildi. Bonservisini elinde bulunduran Tete'ye aynı zamanda 3 milyon 500 bin euro imza parası verileceği kaydedildi. Tete ile Galatasaray arasındaki anlaşma ise 4+1 yıllık.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Rafael Benitezin takımına transfer oluyor

TETE SONRASI HEDEF MILOT RASHICA

Galatasaray'da Tete transferinin en büyük nedeni Nicolo Zaniolo oldu. Avrupa'dan dev takımların peşine düştüğü İtalyan yıldızın satılma ihtimalini göze alan idarecilerin bu transferi bitirmeyi hedeflediği kaydedildi.

Tete ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray'ın transfereki diğer hedefinin Milot Rashica olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın transfer için her konuda anlaşma sağladığı Tete'nin güncel piyasa değeri 25 milyon euro. Genç futbolcu, Brezilya U23 Milli Takımı'nda 2 maçta forma şansı buldu.

23 yaşındaki genç yıldız şu başarılara imza attı:

2 - Ukrayna Ligi şampiyonluğu
1 - Ukrayna Kupası şampiyonluğu
1 - Ukrayna Süper Kupası şampiyonluğu

Galatasarayda sürpriz ayrılık Rafael Benitezin takımına transfer oluyor

ERDEN TİMUR'UN EN BÜYÜK HAYALİ: GRIEZMANN

Şampiyonlar Ligi aşkına kadrosunu dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirmek isteyen Galatasaray’ın hedefinde Antoine Griezmann olduğu ortaya çıktı. 32 yaşındaki Fransız forvet, bir süredir Suudi Arabistan kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapıyordu. Özellikle Al Nassr ve Al Hilal, tecrübeli futbolcuya teklif üzerine teklif sundu.

Haberin Devamı

Kulübü Atletico Madrid, yeni sezonda ilk 11 planları arasında yer almayan Griezmann’ı bonservisiyle göndermeye oldukça sıcak bakıyor. Yıldız oyuncuyu Mertens’in yerine forvet arkasında kullanmak isteyen Sarı Kırmızılılar da işte tam bu noktada devreye girmiş durumda.

Her ne kadar Suudi kulüplerinin çok uzağında bir teklif paketi hazırlanmış olsa da Galatasaray tıpkı Icardi ve Zaha transferlerinde olduğu gibi ortaya konulacak projeyle Griezmann’ı etkilemeye çalışacak.

Golcü oyuncu kesin olarak İspanyol devinden ayrılmaya karar verirse, Sarı-Kırmızılılar resmi olarak görüşmelere başlayacak. Özellikle Erden Timur’un yakın çevresine “En büyük hayalim” diyerek Griezmann transferini işaret ettiği öğrenildi.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Rafael Benitezin takımına transfer oluyor

GALATASARAY'DA SÜRPRİZ AYRILIKLAR KAPIDA!

Galatasaray'da yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Galatasaray'da Okan Buruk'un gözden çıkardığı Olimpiu Morutan ayrılığa en yakın isimlerin başında geliyor. Sarı-kırmızılılarda ayrıca Fredrik Midtsjö, Leo Dubois, Yunus Akgün, Yusuf Demir ve Sergio Oliveira'yla da yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların Dries Mertens'e gelebilecek teklifleri de değerlendirmeye alacağı iddia edildi. Victor Nelsson ve Nicolo Zaniolo'nun serbest kalma bedellerinin ödenmesi halinde iki oyuncuya da izin verileceği belirtildi.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Rafael Benitezin takımına transfer oluyor

CELTA VIGO, SERGIO OLIVEIRA'YI TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Porto'dan kadrosuna kattığı Sergio Oliveira, Celta Vigo'nun radarında. Teknik direktörlüğünü Rafael Benitez'in yaptığı Celta vicgo'nun Portekizli futbolcunun transferi için girişimlere başladı iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan habere göre Celta Vigo, Galatasaray'da bekleneni veremeyen Oliveira için sarı-kırmızılılarla kısa süre içinde görüşmelere başlayacak. Habere göre Sergio Oliveira da ayrılığa yeşil ışık yakmış durumda. Rafael Benitez'in tecrübeli futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu haberin detayında yer aldı.

Haberin Devamı

Haberde olası Oliveira transferinin maliyetiyle ilgili detaylara yer verilmedi. Galatasaray, Portekizli futbolcuyu geçtiğimiz sezonun başında Porto'dan 3 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Sergio Oliveira sarı-kırmızılılardan yıllık 2 milyon 750 bin euro kazanıyor.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Rafael Benitezin takımına transfer oluyor

OLIVEIRA'NIN GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray'ın şampiyon olarak tamamladığı 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılı formayla toplamda 34 maçta görev yaptı. Oliveira söz konusu maçlarda 4 gol atarken 5 asist yaptı. Sergio Oliveira 13 kez Portekiz Milli Takımı'nın formasını giydi.

Transfermarkt verilerine göre Sergio Oliveira'nın güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.