Galatasaray Galatasaray'da Victor Nelsson, Davinson Sanchez'in gölgesinde kaldı!

Galatasaray'da Victor Nelsson, Davinson Sanchez'in gölgesinde kaldı!

25.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’a yeni katılan ve ilk maçına çıkan Davinson Sanchez, Victor Nelsson’a göre daha teknik bulundu. Danimarkalı futbolcunun sürekli geri oynayarak Muslera’yı zor duruma soktuğu belirtilirken, Buruk’un bu nedenle Sanchez’i ön planda tutabileceği vurgulandı.

Galatasarayda Victor Nelsson, Davinson Sanchezin gölgesinde kaldı

Galatasaray formasını ilk kez Başakşehir karşısında giyen Davinson Sanchez performansıyla, Victor Nelsson’un formasına göz koydu.

Haberin Devamı

Tottenham’dan 9.5 milyon euroya alınan 27 yaşındaki oyuncu, hava toplarındaki müthiş hakimiyeti, oyunu geriden kurarken tekniği ile fark yaratması ve agresif futbolu ile Başakşehir deplasmanında kendini gösterirken, övgü aldı. Sarı-kırmızılı yetkililer, Kolombiyalı futbolcu konusunda şu değerlendirmeyi yaptı:

“Lider bir karakter. Bunu ilk antrenmandan itibaren hissettirmeye başladı. Hem saha içinde hem de saha dışında bu karakterini gösterebiliyor. Başakşehir maçındaki kusursuz oyunu sürpriz olmadı ama sonrasındaki tavırları bizim için önemliydi. Kısa sürede takıma ve kulübe karşı büyük bir aidiyet duygusu ile hareket etmeye başladı.”

Davinson Sanchez ilk kez önceki akşam forma giyerken, fiziksel olarak çok güçlü ve diri görünmesinin yanı sıra tekniği ile de özel bir isim olduğunu gösterdi. Nelsson’a göre bu yönü çok daha iyi olan Sanchez’in Teknik Direktör Okan Buruk tarafından daha fazla tercih edilebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Nelsson’un sürekli geri oynayarak Muslera’yı zor duruma soktuğu belirtilirken, teknik kadronun bu nedenle Sanchez’le bu riski en aza indirmeyi hedefleyeceği vurgulandı.

SIRADAKİ RAKİP İSTANBULSPOR

Avrupa ve lig maçlarıyla nefes alacak zaman bulamayan Galatasaray, Başakşehir galibiyetinin ardından hafta içinde oynayacağı İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Önceki gün karşılaşmada forma giyenler yenilenme çalışması yaparken, diğerleri ise topa sahip olma idmanının ardından çift kale maç yaptı. Sarı-kırmızılılar bugün 18.00’de yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak.

Yazarlar