Galatasaray Galatasaray'da yeni transfer ayrılığa hazırlanıyor! Sürpriz veda kararı

Galatasaray'da yeni transfer ayrılığa hazırlanıyor! Sürpriz veda kararı

20.10.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı başarılı futbolcu, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği aktarıldı.

Galatasarayda yeni transfer ayrılığa hazırlanıyor Sürpriz veda kararı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı sonuçların ardından ara transfer dönemi için çalışmalar da başladı. Sarı-kırmızılılarda sezon başında büyük umutlarla takıma dahil edilen tecrübeli futbolcunun şu ana kadar gösterdiği performans hayal kırıklığı yarattı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'ye alternatif oluşturması adına transfer edilen Cedric Bakambu'nun devre arasında sarı-kırmızılılara veda edebileceği aktarıldı. Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da 32 yaşındaki santrforun yetersiz görülen performansı sonrası gözden çıkarıldığı belirtildi.

Galatasarayda yeni transfer ayrılığa hazırlanıyor Sürpriz veda kararı

Galatasaray'ın sezon başında Al Nasr'dan kadrosuna kattığı Cedric Bakambu şu ana kadar 226 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki forvet bu süreçte herhangi bir skor katkısı üretemedi. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Cedric Bakambu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon 400 bin euro.

Sochaux altyapısında yetişen Cedric Bakambu daha sonra Bursaspor, Villarreal, Beijing Guoan, Marsilya, Olimpiakos ve Al Nasr formaları giydi. Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 42 maça çıkan Cedric Bakambu, 15 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde Cedric Bakambu ile yollarını ayırması halinde forvet hattına yeni bir takviyede bulunmayı planladığı belirtildi.

Yazarlar