Galatasaray Galatasaray'dan bir transfer daha! Duyurdu: Bugün imzalıyor

Galatasaray'dan bir transfer daha! Duyurdu: Bugün imzalıyor

05.08.2022 - 15:59 | Son Güncellenme:

Transferde atağa kalkan Galatasaray, oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağladı. Sözleşme detayı belli olurken, İtalyanlar, sarı-kırmızılı kulübün yıldız futbolcuyla bugün sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Galatasaraydan bir transfer daha Duyurdu: Bugün imzalıyor

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden ve transferde vites artıran Galatasaray yönetimi, takviye üstüne takviye yapmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

DEFANSA İKİ YERLİ 

Sarı-kırmızılılar, ilk aşamada Altay'ın sol beki Kazımcan Karataş'ın yanı sıra Konyaspor'un gözde stoperi Abdülkerim Bardakcı'yı renklerine kattı. Sarı-kırmızılılar, Benfica'nın yıldız forveti Haris Seferovic'i satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı. İsviçreli golcü hazırlık maçlarında gösterdiği performansla taraftarları yeni sezon öncesi heyecanlandırdı. 

Galatasaraydan bir transfer daha Duyurdu: Bugün imzalıyor

Sağ bek pozisyonu için Lyon'un deneyimli oyuncusu Leo Dubois takıma dahil edildi. 27 yaşındaki sağ bek için 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi.

ORTA SAHAYA İKİ TAKVİYE BİRDEN

Geçtiğimiz sezon orta sahada sıkıntı yaşayan Galatasaray'da yönetim bu bölge için iki önemli ismi transfer etti. Porto'dan Sergio Oliveira ile 4 yıllık mukavele yapan Dursun Özbek yönetimi, AZ Alkmaar'dan da Norveçli Fredrik Midtjsö'yü de kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Son bomba ise Lucas Torreira oldu. Süper Lig devi, Uruguaylı futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna dahil etti. 26 yaşındaki futbolcunun maliyetine Milliyet ulaştı.

ARSENAL'A 6 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı futbolcu için uzun süredir devam eden pazarlıklar sonucunda Arsenal'la anlaşma sağladı. Tecrübeli orta saha için Arsenal'a 6 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

BUGÜN İMZALIYOR

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın bugün Torreira ile sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Galatasaraydan bir transfer daha Duyurdu: Bugün imzalıyor

35 GOLE KATKI SUNDU

Lucas Torreira kariyeri boyunca 289 müsabakada oynadı. Uruguaylı orta saha bu süreçte rakip fileleri 23 kez havalandırdı. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarına 12 gol pası verdi. Montevideo Wanderers altyapısında yetişen Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina formaları giydi. Uruguaylı futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.