Fenerbahçe "Galatasaray'dan daha iyiyiz"

"Galatasaray'dan daha iyiyiz"

17.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son haftalarda forma şansı bulan Aatif Chahechouhe, Galatasaray’dan daha iyi bir takım olduklarını son birkaç haftada gösterdiklerini söyledi, “İnşallah bunu ispatlamak da hafta sonu bize düşecek” diye konuştu.

Galatasaraydan daha iyiyiz

Fenerbahçe’nin Faslı futbolcusu Aatif Chahechouhe, Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde AA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Son 2 maçta forma şansı bulup takımının galibiyetlerine 2 gol, 1 asistle katkıda bulunan Aatif, hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray’dan daha iyi bir durumda olduklarını vurgulayarak, “Galatasaray’dan daha iyi bir takımız. Daha iyi olduğumuzu son birkaç haftada gösteriyoruz. İnşallah bunu ispatlamak da hafta sonu bize düşecek” dedi.

Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ve iç sahada çok puan kaybı yaşadıklarını anlatan 30 yaşındaki hücum oyuncusu, “Daha sonra takımımız iyi bir reaksiyon vermeyi başardı. 7 maçtır kaybetmiyoruz. Sezon başında oynayamıyordum daha sonradan forma giymeye başladım. Takımımın galibiyetlerine katkı sağlamaya çalışıyorum. Bunu yaptığımda mutlu oluyorum. Galatasaray’la sahamızda çok önemli bir maça çıkacağız. Galatasaray derbisi bizim için sezonu belirleyecek bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kalmak istiyor

Fenerbahçe taraftarı için bu maçın önemini bildiğini dile getiren Faslı futbolcu, “Büyük bir derbi karşılaşması olacak. Gerçek Fenerbahçeli olmanın yolu Galatasaray’a gol atmaksa bunun için her şeyi yapacağım” diye konuştu. Aatıf, takımda kalmak istediğini ancak şartların değişmesi durumunda ara transfer döneminde her şeyin olabileceğini aktardı.

UEFA listesi rahatsız etti

Chahechouhe, UEFA Avrupa Ligi listesine alınmamasına üzüldüğünü vurguladı. Advocaat’ın kendisini listeye dahil etmediği haberini Fas Milli Takımı’ndan döndüğü zaman aldığını aktaran tecrübeli futbolcu, “Bu beni üzdü, rahatsız etti. Biraz kendimi tuhaf hissettim. Çünkü ben Fenerbahçe’ye Avrupa kupalarında da oynamak için gelmiştim. Üzüldüm, hocamızla konuşmaya gittim. Bir karar almak mecburiyetinde olduğunu anlattı, ben de saygı duydum. Beni tanımıyordu ve hızlı bir karar vermesi gerekiyordu. Çalışmalarıma devam ettim. Şöyle düşündüm, ‘Avrupa’da yoksam ligde mutlaka oynamalıyım.’ Allah’a şükür, 2 haftadır forma giymeye başladım” dedi.

Volkan beni çok etkiledi

Alanyaspor maçında 2 ay aradan sonra forma şansı bulduğunu anımsatan Aatif, performansı sebebiyle taraftarın kendisine tepki göstermesine de değinerek, “O maçta Fenerbahçe taraftarında sabrı göremedim. Beni ıslıkladılar ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Taraftar da bizim kazanmamızı istiyor. Onlar kızgındı o akşam, bunu anlayabiliyorum. İki ayın ardından ilk defa sahaya çıkmıştım. Bu konuya fazla takılmadım, onlara neler yapabileceğimi ispatlamam gerektiğini düşündüm. Karabükspor maçında attığım gol sonrası Volkan Demirel’in koşup bana sarılması beni derinden etkiledi. Çok hoşuma gitti ve bana güven verdi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Aatif, şampiyonlukta en büyük rakiplerinin Beşiktaş olduğunu, Başakşehir’in ise düşüşe geçeceğini savundu.

Yazarlar