Galatasaray Galatasaray'dan dev gelir beklentisi! Hedef 750 milyon TL

Galatasaray'dan dev gelir beklentisi! Hedef 750 milyon TL

25.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi, kurduğu yıldızlar topluluğu kadronun karşılığını almaya başladı. Bu sezon 392 bin forma satan sarı-kırmızılıların yeni hedefinin 700 bin olduğu ve bunun gerçekleşmesi halinde kasaya 750 milyon TL gireceği öğrenildi.

Galatasaraydan dev gelir beklentisi Hedef 750 milyon TL

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile zirve için sıkı bir yarışa giren Galatasaray’da forma satışları tavan yaptı. Sarı-kırmızılıların aldığı iyi sonuçlar ve kurulan yıldızlar topluluğu kadro forma satışlarına olumlu yansıdı.

Haberin Devamı

Davidson Sanchez, Tanguy Ndombele, Hakim Ziyech, Tete, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Wilfried Zaha ve Cedric Bakambu gibi başarılı kariyerlere sahip olan isimleri kadrosuna katmasının ardından bu sezon 392 bin forma satan sarı-kırmızılar, hedefini 700 bin olarak belirledi.

Böylece kulübün hedefinin gerçekleşmesi halinde kasanın dolacağı ve 750 milyon lira gireceği belirtildi. Cim-Bom, parçalı ve beyaz formalardan oluşan yeni ürünleri de dün Galatasaray Store’larda satışa çıkardı. 1990 liradan satışa çıkarılan bu formalara da sarı-kırmızılı taraftarların ilgisi büyük oldu.

98 bin yeni forma storelarda yerini alırken bunların önemli kısmının kısa sürede tükendiği belirtildi. Yeni sezonda Nike yerine Puma ile devam etme kararı alırken 5 senelik 25 milyon euroya imza atan sarı-kırmızılıların forma satışı için daha büyük bir hedef koyacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Özellikle forma tedarikinde sorun yaşanmayacağı için konulan hedefin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu vurgulandı.

BURUK'TAN UYARI

Galatasaray’da Alanyaspor hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla tamamlandı. Sarı-kırmızılılarda 4 maçtır kaybeden rakiplerinin çıkış aradığını oyuncularına anlatan Teknik Direktör Okan Buruk’un, “Milli maç dönüşleri sıkıntı yaşanabiliyor. Manchester United maçını da düşünmek için erken. Ligdeki hedefimiz için kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Rakibimiz de çıkış arıyor” uyarısında bulunduğu öğrenildi.