Galatasaray Galatasaray'dan forvete ilk hamle! Görüşmeler başlıyor

Galatasaray'dan forvete ilk hamle! Görüşmeler başlıyor

16.01.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Erden Timur ve Okan Buruk, takımın geleceğiyle ilgili bir toplantı yaptı. İkilinin yaptığı görüşmede, ortak bir yol üzerinde uzlaşıldı. Sarı-kırmızılılar transferde gaza bastı. Galatasaray yıldız forvet için kısa süre içinde görüşmelere başlayacak.

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

Spor Toto Süper Lig'de son 8 maçını kazanarak zirvede yerini sağlamlaştıran Galatasaray'da transfer görüşmeler hız kazanıyor. Erden Timur ve Okan Buruk, takımın geleceğiyle ilgili bir toplantı yaptı. İkilinin yaptığı görüşmede, ortak bir yol üzerinde uzlaşıldı. Bu doğrultuda Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile anlaşma sağlayan Galatasaray yıldız forvetle de kısa süre içinde görüşmelere başlayacak. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

TRANSFER YASAĞI KALDIRILDI

Spor Toto Süper Lig'de son 8 maçını kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray'a FIFA'dan transfer yasağı geldiğine dair haberler büyük şok etkisi yaratmıştı.

İddialara göre FIFA, Galatasaray'ın transfer tahtasını eski teknik direktör ve futbolculara hakedişlerini ödemediği gerekçesiyle kapattı.

İddialara göre Galatasaray'da Domenec Torrent, futbolcular Ryan Babel, Sofien Feghouli, Omar Elabdellaoui alacaklarını alamadı.

Konuya ilişkin iddiaların aksine Galatasaray'ın FIFA’nın getirdiği geçici yasak Domenec Torrent, Omar Elabdellaoui, Feghouli ve Ryan Babel ile ilgili değil. Skorer'in edindiği bilgiye göre Torreira'nın kişisel hakları ile ilgili bir durum söz konusu. Uruguaylı futbolcunun FIFA'ya 18 bin 500 dolarlık alacağı için başvurduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray, 18 bin 500 dolarlık ödenemeyi dün itibariyle Torreira'nın menajerine ödedi. FIFA'nın Galatasaray'a verdiği geçici transfer yasağı bugün itibariyle kalktı.

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

TRANSFERDE HEDEF NOKTA ATIŞI

Galatasaray’ın transfer planı belli oldu. Aslan yaz dönemindeki gibi bir politika içinde olmayacak. Cim-Bom taraftarı heyecanlandıracak ve büyük ses getirecek isimler yerine, ihtiyaçlara yönelecek. Bu dönemki transfer sloganı da “nokta atışı” olarak tanımlandı.

Bu çerçevede takımın oturmaya başladığı sadece aksayan bazı bölgelere takviye yapılması gerektiği fikri ön plana çıktı. Bunun için de 3 pozisyon için transfer yapılması planlandı.

Sol bek mevkisinin tamamen yerliye dönüştürülmesi kararı alındı. Aanholt’u gözden çıkaran ve Uğur Çiftçi ile anlaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, stoper için ise çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray’da bir de üçüncü forvet arayışı var. Seferovic’i göndermeye hazırlanan sarı-kırmızılılar bir de golcü alacak. Kadroda Icardi ile Gomis’in bulunmasından ve yine Barış Alper’in de bu pozisyonda oynayabilmesinden dolayı alınacak golcünün yüksek profil bir isim olmayacağı belirtildi.

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

UĞUR ÇİFTÇİ BEKLENİYOR

Galatasaray transfer dönemindeki ilk hamlesini Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile yapmaya hazırlanıyor. Transfer yasağını kaldıran Galatasaray, Emre Taşdemir'in Sivasspor'a transfer olmayı kabul etmesiyle Uğur Çiftçi'yi resmen renklerine bağlayacak.

Haberin Devamı

Uğur Çiftçi transferinin önündeki tek engel Emre Taşdemir'in Sivasspor'a transfer olmayı henüz kabul etmemesi.

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

İKİ YILDIZ YOLCU

Galatasaray Yönetimi, şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, diğer yandan da iç transferde harekete geçti. Takıma katılacak yeni isimler olması nedeniyle, gönderilecek futbolcular için de çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda yaz transfer döneminde kiralanan Haris Seferovic'ten kulüp bulması istenecek. Galatasaray forması ile 10 lig maçında ne gol ne de asist yapabilen İsviçreli santrfor, beklentilerin hayli altında kaldı. Kiralık kontratı sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

FESİH İÇİN GÖRÜŞME

Öte yandan Patrick van Aanholt da bekleneni veremeyenlerden biri oldu. Hollandalı sol bekin, sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. 32 yaşındaki deneyimli savunmacı için iki alternatif belirlendi. İlk etapta, kendisinden takım bulması istenecek. İkinci ihtimalde ise Hollandalı futbolcunun, sezon sonuna kadar alacakları verilip, sözleşmesinin feshedilmesi için görüşme yapılacak.

Haberin Devamı

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

FORVETE DOVBYK HAMLESİ

Galatasaray, şampiyonluk yolunda zirvede yer alırken, önemli bir avantaja da sahip. Bu doğrultuda Aslan, ara transfer döneminde eksiklerini kapatmayı hedefliyor. İlk etapta sol bek için uzun bir süre çalışma yürütüldü. Nihayetinde Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi ile anlaşmaya varıldı. Galatasaray'ın takviye yapmak istediği bir diğer mevki de forvet hattı... Bu anlamda rota ise Ukrayna olacak. Sarı Kırmızılılar, Dnipro forması giyen Artem Dovbyk'i kadrosuna katmak istiyor. 25 yaşındaki golcü, daha önce de Trabzonspor 'un gündemine gelmişti.

Galatasaraydan forvete ilk hamle Görüşmeler başlıyor

BONSERVİS GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Yaz transfer döneminde Karadeniz ekibi tarafından yapılan yaklaşık 3 milyon Euro'luk öneri reddedilmişti. Şimdi ise 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi, sezon sonunda sona erecek. Aslan da bu doğrultuda Dovbyk'i kadrosuna katmak istiyor. Santrfor bölgesinin yanı sıra forvet arkası ve sağ kanatta da oynayabilen Dovbyk, bu sezon çıktığı 28 maçta 19 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. İki kulüp arasında bonservis konusunda görüşmelerin, kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı