Galatasaray Galatasaray'dan Leo Dubois hamlesi! Temaslar başladı

Galatasaray'dan Leo Dubois hamlesi! Temaslar başladı

14.01.2024 - 01:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sezon başında şans bulamayan ve Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'nın geri dönmesi için temasların başladığı öğrenildi.

Galatasaraydan Leo Dubois hamlesi Temaslar başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Sacha Boey'un performansı sonrası Başakşehir'e kiralık olarak gönderilen Leo Dubois ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, "Leo Dubois, Başakşehir'in oyuncusu. Şu anda Başakşehirli arkadaşlarla görüşüp, bir çözüm bulabilir miyiz diye kendi aramızda konuşuyoruz. Şu anda verilmiş bir karar yok" sözleri sonrası kulüpler arasındaki görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, sezon başında Başakşehir'e kiraladığı Leo Dubois'yı yeniden takıma kazandırmak için temaslara başladı.

Leo Dubois bu sezon Başakşehir'de 16 maça çıktı. Tecrübeli sağ bek bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Leo Dubois aynı süreçte 3 asist üretti.

Leo Dubois'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Nantes altyapısında yetişen Leo Dubois daha sonra Olimpik Lyon'da forma giydi. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro bedelle Leo Dubois'yı renklerine bağladı. 29 yaşındaki sağ bek, Fransa Milli Takımı'nda 13 maçta şans buldu.

Yazarlar