Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Paparazzilere sert çıktı

Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Paparazzilere sert çıktı

02.12.2022 - 14:22 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulüpten sakatlanan Arjantinli golcü ile ilgili açıklama geldi. Sakatlığı şoka neden olan Mauro Icardi'nin sahalara ne zaman döneceği belli oldu. Öte yandan Arjantinli futbolcu paparazzilere sert yanıt verdi.

Galatasarayda Mauro Icardi şoku Paparazzilere sert çıktı

Galatasaray'da sakatlığı şok etkisi yaratan Mauro Icardi'nin durumu ile ilgili kulüpten açıklama geldi. 

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı: "Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin dün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında sağ üst arka adale grubunda 2. derece kas hasarı ve zorlanma tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır."

RAKİP RAYO VALLECANO

Galatasaray, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada çalışmalarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınmayla başladı ve iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Galatasaray, hazırlık maçında yarın saat 16.00’da Nef Stadyumu'nda İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardi şoku Paparazzilere sert çıktı

OLIVIERA SAKATLANMIŞTI, ERKEN DÖNEBİLİR

Öte yandan antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası 45 gün takımdan ayrı kalacağı açıklanan Sergio Oliveira, son derece verimli bir tedavi süreci geçiriyor. Sağlık ekibinin son kontrollerine göre, Portekizli futbolcunun dönüşü 30 gün seviyesine çekilmiş durumda. Tecrübeli futbolcu tedaviye aynı şekilde cevap vermeyi sürdürürse, daha da kısa sürede takıma katılarak bir sürpriz yapabilir.

1 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın edindiği bilgiye göre; sakatlığı nedeniyle sahalardan 1 ay uzak kalması beklenen Mauro Icardi'nin 1-2 maç kaçıracağı, 8 Ocak 2023'te oynanacak Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. 6 Süper Lig maçında sahaya çıkan Arjantinli yıldız, 4 gol ve 3 asistle 7 gole katkıda bulundu. Tecrübeli golcü, Beşiktaş derbisinde başarılı performansını 2 golle taçlandırmıştı.  

Galatasarayda Mauro Icardi şoku Paparazzilere sert çıktı

'HAKKIMDA SAÇMA SAPAN ŞEYLER SÖYLEMEYİ BIRAK'
Galatasaraylı Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile bir kez daha ayrılmaları sonrası hakkında konuşan Arjantinli magazin yorumcusu Angel de Brito'ya açıklamalarda bulundu. Sporx'in derlediği haberde Mauro Icardi, "Hakkımda saçmasapan şeyler söylemeyi bırak. Adımı sürekli dedikodulara karıştırıyorsun. Neler yaşandığı hakkında hiçbir fikriniz yok." dedi.

Arjantinli yıldız, "Eğer başınıza kötü bir şey gelirse ve kötü zamanlar geçirirseniz, medyanın yalanlarla dolu sirkinin kucağına düşüyorsunuz. Wanda'nın cuma günü seyahat edememesinin arkasında ailevi bir durum söz konusuydu. Bunu medyaya açıklayamayız. Benim hakkında konuşacaksanız, daha sağlam bilgiler elinizde olsun. Böylece sadece dedikodular üstünden konuşmamış olursunuz." dedi.

Haberin Devamı

"Bana karşı çok ciddi suçlamalar getiriyorsunuz." diyerek sözlerini sürdüren Icardi, "Televizyona çıkıp hakkımda safsatalar anlatıyorsun. Bu nedenle sana cevap veriyorum. Hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun." sözleriyle konuşmasını noktaladı.