Galatasaray Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi

Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi

25.03.2024 - 09:45 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son haftalara girilirken sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Takımdaki Mertens'in geleceği merak konusu oldu. Öte yandan Aslan'ın listeye aldığı 3 isim ortaya çıktı.

Galatasaraydan ters köşe Mertens gelişmesi

Galatasaray, sezon sonunda mutlaka takıma bir on numara takviyesi yapacak. Forvet arkası için arayışlarını sürdüren Cim Bom, geçen devre arasından bu yana birçok ismi listesine aldı. Sezon sonunda da mutlaka bu bölgeye transfer yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

PORTEKİZ BASINI YAZDI
Manchester United'dan ayrılması beklenen Christan Eriksen listenin ilk sırasındaydı. Önceki gün de Kamada, yeniden listeye girerken, flaş bir isim daha gündeme geldi. Portekiz basınının önde gelen gazetelerinden Record, Benfica forması giyen Rafa ile Aslan'ın ilgilendiğini öne sürdü.

MERTENS FUTBOLU BIRAKMAK İSTİYORDU
Sarı-Kırmızılılar'da yıldız bir 10 numara transferine kesin gözüyle bakılıyor fakat Dries Mertens’in de takımda tutulması isteniyor. Fakat Belçikalı süperstar, daha önce verdiği karar doğrultusunda sezon sonunda futbolu bırakmak istediğini belirtmişti.

YÖNETİM İKNA PEŞİNDE
Galatasaray Yönetimi ise 36 yaşındaki on numara ile bir kez daha görüşmeye hazırlanıyor. Buna göre tecrübeli futbolcudan en azından bir yıl daha futbola devam etmesi ve Sarı-Kırmızılı ekibin başarısında rol oynaması istenecek.

Haberin Devamı

Mertens, verdiği karardan dönme konusuna sıcak bakmasa da Mertens’in, takımdaki birçok oyuncuya önemli bir rol model olacağı düşünülüyor.

TAKIMDAKİ ROLÜ AZALACAK
Yani Mertens, bir sene daha Sarı-Kırmızılı formayı giyse dahi ona kolaylık sağlanacak. Tecrübeli futbolcuya, bu sezon olduğu gibi yüklenilmeyeceği ve forma bulacağı sürenin azaltılması konusunda garanti verilecek. Mertens, bu sezon çıktığı 42 maçta 8 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti.