Galatasaray Galatasaray'dan yıldız isme davet! Menajeri İstanbul'da

Galatasaray'dan yıldız isme davet! Menajeri İstanbul'da

02.09.2022 - 08:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray transfer döneminin sona ermesine az süre kala görüşmeleri hızlandırdı. Golcü takviyesinin yanında kanat transferi de yapmak isteyen Aslan, yıldız ismin menajerini İstanbul'a getirdi.

Galatasaraydan yıldız isme davet Menajeri İstanbulda

Süper Lig'de geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığını unutturmak isteyen Galatasaray nokta atışı transferle kadro yapılanmasını tamamlamak istiyor. Transfer döneminin sona ermesine az süre kala Aslan, yıldız ismin menajerini İstanbul'a getirdi.

Haberin Devamı

GOL KISIRLIĞI
Geçen yıl 13. olarak tamamladığı sezonda 38 maçta 51 kez gol sevinci yaşayan sarı-kırmızılılar, bu sezon ise geride kalan 4 maçta sadece 2 kez ağları sarsabildi. Galatasaray, Giresunspor ve Trabzonspor maçlarında gol sevinci yaşayamadı. Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında ise Gomis son anlarda sahneye çıkarak takımın skor üreten tek ismi oldu.

YILDIZLAR TRANSFER EDİLDİ
Okan Buruk'la birlikte yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da Haris Seferovic sezon sonuna kadar kiralandı. Napoli'den ayrılan Dries Mertens'le 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Kazımcan Karataş sol beke dahil edildi. Sağ beke Leo Dubois geldi. Savunma tandemine Abdülkerim Bardakcı'yı ekleyen sarı-kırmızılılar asıl bombaları orta sahada patlattı. AZ Alkmaar'dan Fredrik Midtsjö, Porto'dan Sergio Oliveira ve Arsenal'dan Lucas Torreira ile transfer için anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

OMAR'LA AYRILIK KARARI
Leo Dubois'in transferi ve Sacha Boey'un yükselen performansı sonrası Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'yle ayrılık kararı alındı. Sarı-kırmızılılar yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetti. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi tek taraflı feshedilmiştir" denildi.

Galatasaraydan yıldız isme davet Menajeri İstanbulda

SALLAI LİSTEDE
Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, rotasını Bundesliga ekiplerinden Freiburg'un Macar sağ kanadına çevirdi. Cimbom, Bundesliga temsilcisi Freiburg'dan Roland Sallai'yi listesine ekledi.

MENAJERİ İSTANBUL'DA
Freiburg forması giyen 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu kadroya dahil etmek için harekete geçen Galatasaray, oyuncunun menajerini Türkiye'ye davet etti. Menajer, transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi.

4.5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU
22 Mayıs 1997 doğumlu Roland Sallai, ülkesi Macaristan'ın Diósgyőri VTK takımında futbola başladı. Puskás AFC ile profesyonel olan Sallai, Palermo ve APOEL Nikosla takımlarında forma giydikten sonra 2018 yılında 4,5 milyon Euro karşılığında Freiburg'a imza attı.

5 GOL 6 ASİST
Geçtiğimiz sezon 36 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki sağ kanat, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı