Fenerbahçe Galatasaray'ın gözdesine Fenerbahçe kancası! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray'ın gözdesine Fenerbahçe kancası! Transfer görüşmeleri başladı

25.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray'la şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertlilerin, uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde bulunan başarılı futbolcu için girişimlerine başladığı aktarıldı.

Galatasarayın gözdesine Fenerbahçe kancası Transfer görüşmeleri başladı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin, orta sahaya yapacağı takviye konusunda flaş bir ismi gündemine aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde tuttuğu genç oyuncunun Fenerbahçe'nin radarına girdiği aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin, orta sahada forma giyen genç futbolcu için girişimlerine başladığı kaydedildi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun yıldız futbolcu hakkında raporunu sunduğu belirtildi. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Club Brugge forması giyen Raphael Onyedika'nın peşine düştü.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun genç futbocunun durumunu yakından takip ettiği, detaylı araştırma yaptığı ve yönetime olumlu rapor sunduğu aktarıldı. Fenerbahçe'nin Raphael Onyedika için transfer girişimlerine başladığı kaydedildi.

Nijeryalı futbolcunun kariyerine Fenerbahçe'de devam etmeye sıcak baktığı vurgulandı. Raphael Onyedika bu sezon Club Brugge'de 48 müsabakada forma şansı buldu. 23 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 4 gol attı ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Raphael Onyedika'nın Club Brugge ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 23 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

FC Ebedei altyapısında futbola başlayan Raphael Onyedika daha sonra Midtjylland, FC Fredericia ve Club Brugge'de oynadı. Club Brugge, Raphael Onyedika için geçtiğimiz sezon başında 9 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Raphael Onyedika, Nijerya Milli Takımı'nda 7 müsabakada forma şansı buldu. 23 yaşındaki orta saha, Midtjylland forması giydiği dönemde Danimarka Kupası'nda şampiyonluk yaşadı.