Galatasaray Galatasaray'ın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir!

Galatasaray'ın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir!

18.12.2022 - 10:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar Ocak ayında en az 4 transfer yaparak yoluna devam etmek istiyor. Bu anlamda sarı-kırmızılıların gündemine gelen yıldız oyuncudan Galatasaray'a transfer mesajı geldi.

Galatasarayın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala Antalya'daki kamp çalışmalarını tamamlayarak İstanbul'a dönen ve hazırlıklarına burada devam edecek olan Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın Antalya kampında izleme aldığı yıldız isimden sarı-kırmızılılara transfer mesajı geldi. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DEMBELE'DE RAKİP FENERBAHÇE

Takvim'de yer alan habere göre sarı -lacivertli takımın adı uzun bir süredir Galatasaray ile anılan Lyon'un yıldız golcüsü Moussa Dembele için devreye girdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin, Fransız forvetin menajeri Makan Fofana'dan ocak ayında görüşmek üzere randevu talep ettiği belirtildi.

Sarı Lacivertliler'in transfer içinse sezon sonunu bekleyecek. Bunun sebebi ise kulübün bonservis ödemek istemiyor olması. 26 yaşındaki futbolcunun sezon sonu bitecek olan sözleşmesi Fener'i cezbediyor.

Lyon formasıyla bu sezon 12 resmi maça çıkan yıldız santrfor bu karşılaşmalarda 2 gollük performans ortaya koydu.

Galatasarayın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir

GALATASARAY'DA HEDEF 1 MİLYAR TL GELİR

Galatasaray bir gecede yaklaşık 700 milyon liralık bir gelir elde etti. Mecidiyeköy’deki GS Leo Residances projesinde, 186 daireden 1 milyar liradan fazla hasılat bekleyen sarı-kırmızılılar, yüzde 70’i olan 134 daireyi dün geceki lansmanda sattı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların Ali Sami Yen Kompleksi Nef Stadı’ndaki tanıtım toplantısına ilgi büyük oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2.Başkan Metin Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve eski başkanlardan Adnan Polat, Faruk Süren ile eski yöneticilerden Ali Dürüst de lansmana katıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, futbol takımı da lansmanda yer aldı.

Mecidiyeköy’deki rezidans projesinden gelecek fonla hem Florya’daki hem de Kemerburgaz’daki projenin hayat bulacağını ifade eden Başkan Özbek, “Mecidiyeköy’deki Leo rezidans, 186 tane 1+1 ve 2+1 oluşan rezidans projesi. Altında da Büyükdere Caddesi’ne açılan 5 tane dükkan var. Yüzde 70’ini satışa sunduk. Kalanları daha sonra daha iyi fiyatla satmak üzere muhafaza edeceğiz. Aslan gibi başladık, aynı şekilde de sonunu da getireceğiz. Bu projede olduğu gibi Galatasaray’ın ismi hangi projede varsa başarı da oradadır. Bu da Galatasaray’ın büyüklüğü, Galatasaray’ın Türkiye için önemli bir kurum olduğunun göstergesidir” dedi.

Galatasarayın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir

KAMPIN YILDIZI BARIŞ ALPER YILMAZ

Galatasaray’ın Antalya kampı önceki gün sona ererken, Barış Alper Yılmaz yükselen performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik Direktör Okan Buruk’un kanat dışında merkezde de denediği ve özellikle Lazio ile Toulouse maçlarında oyunu ile dikkati çeken genç oyuncunun fiziksel olarak diri gözükmesi yüzleri güldürdü. Buruk’un, Barış’ın bu formundan çok umutlu olduğu ve ilerleyen dönemde fazlasıyla şans vereceği bildirildi.

Haberin Devamı

Diğer taraftan yine Yusuf Demir de kampın dikkat çekici performanslarından birine imza attı. Barış ile Yusuf’un iyi gözükmesi özellikle ön tarafta kanat rotasyonunda Okan Buruk’un elini güçlendireceği tahmin ediliyor.

Bu arada Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray’a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalar yaptı. Sarri, “Türk oyunculardan hangisini Lazio’da görmek isterdiniz?” sorusuna “Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz’ı çok beğendim” dedi.

Galatasarayın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir

GALATASARAY, VAN DEN BOOMEN'I GÜNDEMİNE ALDI

Galatasaray, Toulouse forması giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Branco van den Boomen ile yakından ilgileniyor. Sarı-kırmızılı ekibin scoutları Hollandalı futbolcu için olumlu rapor verdi.

Haberin Devamı

Toulouse ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı futbolcu için Galatasaray'ın hedefi bonservis bedeli ödememekti. Toulouse, Ocak ayında Branco van den Boomen'dan çok az bir bonservis beklentisi içine girdi. Galatasaray ise yaz transfer döneminden önce Branco van den Boomen'i transfer etmek için düğmeye bastı.

Galatasarayın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir

CİMBOM'A KARŞI OYNADI

Galatasaray'ın transfer listesindeki Toulouse'un orta saha oyuncusu Branco van den Boomen, Cim Bom'a karşı ilk 11'de oynamıştı. Kaptanlık pazubandı takan Hollandalı futbolcu, 78 dakika sahada kalırken iyi bir performans ortaya koymuştu.

YILDIZ OYUNCU GALATASARAY HAKKINDA KONUŞTU

Galatasaray’ın Antalya kampında takibe aldığı Hollandalı yıldız Branco Van Den Boomen, Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Geçen sezon Toulouse’ta 12 gol atıp 23 asist yaptıktan sonra dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, Sarı-Kırmızılı takıma karşı oynadıkları hazırlık maçında da verdiği gol pasıyla öne çıktı. Fransız ekibinin oynadığı 3 hazırlık maçında da scout ekibi tarafından izlenen oyuncuya, teknik direktör Okan Buruk’un onay verdiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir

'BU TRANSFER ÇOK GÜZEL OLABİLİR'

27 yaşındaki futbolcu Fanatik'e yaptığı açıklamada henüz kendisine resmi bir teklif gelmediğini belirtirken, “Ortada henüz bir teklif yok. Dolayısıyla resmi görüşmeler de başlamadı. Ancak ortada gerçek olan bir durum var. O da Galatasaray’ın beni izletmesi. Bunu ben de duydum, biliyorum. İlginin farkındayım. Bu transfer çok güzel olabilir” ifadelerini kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu için yönetimin temasları devam ediyor.

Galatasarayın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir

GALATASARAY GİRİŞİMLERE BAŞLIYOR

Boomen'ın ilk etapta Temmuz ayında bedavaya alınması planlanıyordu. Ancak Toulouse cephesi uygun bir bedelle kış döneminde transfere izin verirse operasyonun Ocak ayında da gerçekleşebileceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferle Torreira ve Oliveira'ya çok iyi bir alternatif oluşturacağı, Midtsjö'yle de yolların ayrılma ihtimalinin bulunduğu belirtildi.