Galatasaray Galatasaray'ın transferini Taffarel bitirecek!

Galatasaray'ın transferini Taffarel bitirecek!

20.08.2022 - 09:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Ümraniyespor'u mağlup ederek moral bulan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların yeni takviyesi için efsane isim Taffarel devreye girecek.

Galatasarayın transferini Taffarel bitirecek

Victor Nelsson'un ayrılma ihtimaline karşı tedbir almaya çalışan ve kadrosunu iki stoperle birden takviye etmeye hazırlanan Galatasaray , çok kalabalık bir liste çerçevesinde hareket ediyor. Dünyanın birçok takımından oyuncuyla görüşme halinde olan Sarı- Kırmızılı kulübün radarına giren son isim Brezilya Ligi'nden. İşte sarı-kırmızılı taraftarı heyecanlandıran gelişme...

Haberin Devamı

SON DAKİKA GOLÜYLE KAZANDI
Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Galatasaray, konuk olduğu HangiKredi Ümraniyespor'u Gomis'in son dakikalarda attığı golle 1-0 kazandı. Sarı-kırmızılı takım böylece 3 haftada 2 galibiyet alırken goller son dakikalarda geldi.

SAVUNMA HATTINA YENİ TAKVİYELER
Dursun Özbek yönetiminin Okan Buruk'la sözleşme imzalamasının ardından savunma hattına yıldız isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılar ilk olarak Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattı. Süper Lig devi kısa bir süre sonra Altay'dan Kazımcan Karataş'la anlaşma sağladı. Sacha Boey ve Omar Elabdellaoui'nin bir türlü istenen performansı gösterememesi sonrası Galatasaray, sağ bek rotasyonuna Leo Dubois'i ekledi.

Haberin Devamı

ORTA SAHA SİL BAŞTAN
Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'yla geçtiğimiz sezon istenen performansı sergileyemeyen Galatasaray orta saha kurgusunu sil baştan değiştirdi. Süper Lig devi, Porto'dan Sergio Oliveira'yı kadrosuna dahil etti. AZ Alkmaar'da dikkat çeken Fredrik Midtsjö ile anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar orta saha kurgusuna son olarak Arsenal'dan Lucas Torreira'yı dahil etti.

Galatasarayın transferini Taffarel bitirecek

LEO ORTİZ İÇİN İKİNCİ TEKLİF
Ülkesinde Bragantino takımının formasını giyen 26 yaşındaki Leo Ortiz'i gözüne kestiren Aslan, Brezilya kulübüne ilk teklifini yaptı. Ancak Bragantino cephesi, başarılı stopere gelen ilk teklifi geri çevirdi. Piyasa değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterilen Sambacı'dan vazgeçmeyen Cim Bom, ikinci bir teklif paketi daha hazırladı. Galatasaray'ın, Leo Ortiz'in bonservisi için gözden çıkardığı bedel yaklaşık 5 milyon Euro civarında.

TAFFAREL DEVREYE GİRECEK
Kulübüyle 2026 yılına kadar kontratı bulunan ve şu ana kadar Brezilya Milli Takımı forması giyemeyen Leo Ortiz, Avrupa liglerinde kendisini göstermesi halinde hayaline kavuşacağını düşünüyor. Bu nedenle 26 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'ın ilgisine pozitif geri dönüş yaptığı öğrenildi. Ancak maddi olanakları güçlü olan Red Bull Bragantino Kulübü’nün, Leo Ortiz'in bonservisinde kolay kolay indirime yanaşmayacağı belirtiliyor. Galatasaray cephesi, bir süre daha girişimlerden sonuç alamazsa, efsane kalecisi ve eski antrenörü Taffarel'i devreye sokmayı planlıyor.

Haberin Devamı