Galatasaray Galatasaray'ın yıldızına İspanyol kancası! Devre arasında transfer teklifi hazırlığı

Galatasaray'ın yıldızına İspanyol kancası! Devre arasında transfer teklifi hazırlığı

17.12.2023 - 20:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcuya İspanyol ekibinin talip olduğu iddia edildi. La Liga temsilcisinin, tecrübeli oyuncu için ara transfer döneminde teklifte bulunacağı aktarıldı.

Galatasarayın yıldızına İspanyol kancası Devre arasında transfer teklifi hazırlığı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan tecrübeli futbolcuya talip çıktığı öne sürüldü. La Liga ekibinin, Galatasaray'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla beğeni kazanan yıldızla ilgili Okan Buruk'un kararı da netlik kazandı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'yı Villarreal yakın takibe aldı.

La Liga temsilcisinin, ara transfer döneminde milli stoper için resmi transfer teklifinde bulunacağı vurgulandı. Okan Buruk'un vazgeçemediği isimler arasında yer alan Abdülkerim Bardakcı ile ilgili kararını verdiği belirtildi. Okan Buruk'un takımda kalmasını istediği Abdülkerim Bardakcı için sarı-kırmızılıların gelecek transfer tekliflerini kabul etmemeyi planladığı aktarıldı.

29 yaşındaki stoper bu sezon Galatasaray'da 25 maçta forma şansı buldu. Abdülkerim Bardakcı bu süreçte savunmanın vazgeçilmezi olurken 2 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Abdülkerim Bardakcı'nın güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 6 müsabakada oynayan Abdülkerim Bardakcı, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Zonguldak altyapısında yetişen Abdülkerim Bardakcı daha sonra Konyaspor'a transfer oldu. Abdülkerim Bardakcı; Konyaspor forması giydiği dönemde Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'a kiralandı.

Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon 800 bin euro bedelle Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna dahil etti.