İngiltere Premier Lig Guardiola'dan Sara Arfaoui'ye yanıt: İlkay bir dakika bile oynayamayacak!

Guardiola'dan Sara Arfaoui'ye yanıt: İlkay bir dakika bile oynayamayacak!

08.10.2022 - 09:55 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı Manchester'daki yemekler hakkındaki eleştirisine, bir restoranın ortağı olan Guardiola'dan yanıt geldi.

Guardioladan Sara Arfaouiye yanıt: İlkay bir dakika bile oynayamayacak

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Manchester'daki yemekler hakkındaki eleştirilerde bulunmuştu.

Haberin Devamı

"HER YERDE KORKUNÇ YİYECEKLER VAR"

Model ve TV sunucusu olan Sara Arfaoui, Manchester'daki favori restoranlarını soran bir takipçisine verdiği yanıtta 'gerçek bir İtalyan yemeği, iyi bir sushi ya da sadece taze yiyecek' bulamadığını anlatarak, "Üzgünüm, dürüst olmak gerekirse hiçbiri. İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım ama her yerde korkunç yiyecekler var. Her şey donmuş. Belki Londra’da olabilir ama Manchester’da hiçbir şey yok" ifadelerine yer verdi.

Guardioladan Sara Arfaouiye yanıt: İlkay bir dakika bile oynayamayacak

İlkay Gündoğan'ın eşinin bu açıklamasını bazı İngilizler sosyal medyadan eleştirirken şehirdeki restoran sahipleri de Sara'ya tepki gösterdi.

GUARDİOLA'DAN YANIT

İngiliz basınında yer alan habere göre düzenlenen basın toplantısında konuşan Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nin Manchester'daki restoranlarla ilgili eleştirisine şu sözlerle esprili bir cevap verdi: "İlkay artık sezonun geri kalanında bir dakika bile oynayamayacak!"

Haberin Devamı

Guardioladan Sara Arfaouiye yanıt: İlkay bir dakika bile oynayamayacak

RESTORAN SAHİBİ

Manchester'da bir restoranın ortağı da olan City'nin patronu Guardiola, sözlerine şu şekilde devam ett,, "Tabii ki Sara ve İlkay'ı güzel yemek yiyebilecekleri kendi restoranıma davet edeceğim."

SIRADA SOUTHAMPTON MAÇI

Pep Guardiola'nın öğrencileri, Premier Lig'de 8 Ekim'de Southampton'ı ağırlayacak ve 11 Ekim'de Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a misafir olacak.