Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

20.03.2023 - 13:08 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Sakaryaspor – Bodrumspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Sakaryaspor – Bodrumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %26’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Taner Taşkın yönetiminde Play-Off yarışında yara almak istemeyen Sakaryaspor, son haftalarda düşüş yaşayan Bodrumspor'u ağırlayacak. Bodrum son 3 maçta son anlarda yediği gollerle rakiplerine teslim oldu. Bu maçta en azından ilk yarıda dengenin bozulmasını beklemiyorum.

Ingolstadt - Dynamo Dresden: 2.5 Üst

İddaa programının Almanya 3 bülteninde günün öne çıkan maçı Ingolstadt - Dynamo Dresden mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmanın 2.5 üst biteceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

Ingolstadt 10 haftadır bir kriz içinde ve buna ek olarak son 3 maçı da kaybetti. Dynamo Dresden ise 2023'te hala namağlup. Sezon başındaki zorluklardan sonra, Dresden artık tamamen burada ve üst lige çıkma mücadelesine dahil oldu. Ingolstadt son 10 maçın hepsinde gol yerken, Dynamo Dresden son 13 deplasman maçının 12'sinde gol attı. Ingolstadt son 7 maçın 6'sında hem atıp hem yerken, Dresden son 9 deplasman maçının 8'inde hem attı hem yedi. Bol gol izleyeceğimiz keyifli bir karşılaşma bekliyorum. Risk sevenler MS 2 tercihi ile birleştirebilir.

Mirandes – Eibar: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Mirandes – Eibar mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Ligdeki son 4 maçını da gol yemeden kazanan Eibar, zirve için oldukça iddialı bir ekip. Mirandes de ligdeki son 2 maçını kazanarak alt sıralardan kurtuldu ve rahat bir nefes aldı. Savunma anlamında son haftalarda oldukça iyi işlere imza atan Eibar'ın, Mirandes deplasmanında da güvencesi savunması olacak. Eibar'ın, ligdeki son 8 maçında KG YOK seçeneği kazandırdı. Bu karşılaşmada da savunmaların ön planda olmasını beklemem sebebiyle KGY seçeneğini öneriyorum.

Haberin Devamı