Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

22.09.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Gaziantep - İstanbulspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Gaziantep - İstanbulspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %53’ü Gaziantep’in evinde galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 0

Gaziantep bu sezon 5 maç sonucunda hiç puan alamadı. Sumudica ile ilk kez iç sahada mücadele edecekler. İstanbulspor ise son Başakşehir mücadelesinde sezonun ilk yenilgisini aldı. Konuk ekibin maçlarında yüksek skor çıkmıyor. Ev sahibinin de önceliği savunmayı toparlamak olacak. Keza 3 maçtır gol atamadıklarını da vurgulamak gerek. Gaziantep'te önemli bir eksik yok, İstanbulspor'da ise Okan sakat. Kontrollü bir maç başlangıcı bekliyorum. İlk yarı dengede biter.

Haberin Devamı

Stuttgart - Darmstadt 98: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Stuttgart - Darmstadt 98 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21’i ev sahibinin 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet almayı başaran Stuttgart sadece Leipzig karşısında maç kaybetti. Takım olarak çok formda bir performans ortaya koyan ev sahibi ekip skor üretmekte zorlanmıyor. Ayrıca ileri uçta bu sezon 9 golle takımını sırtlayan Guirassy’nin yükselen formu bu karşılaşmada ileri uçta en önemli gol silahlarının başında geliyor. İç saha avantajıyla taraftarı önünde baskılı bir futbol ortaya koymasını bekliyorum. Ligin yeni ekibi olan Darmstadt 98 ise sezona istediği gibi başlayamadı Takım olarak savunmada büyük sorunlar yaşayan konuk ekip ilk 4 haftada rakiplerine karşı kalesinde 13 gol gördü. Açıkçası bu karşılaşmada işleri kolay olmayacak. Kadro olarak rakibine oranla tecrübeli bir takıma sahip olan Stuttgart taraftarının önünde baskılı bir futbolla maça başlayarak ilk yarıyı önde bitireceklerdir.

Monaco - Nice: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Monaco - Nice mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si 2.5 üst seçeneğini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: 2.5 Üst

Farioli'nin çalıştırdığı Nice, PSG'yi deplasmanda 3-2 yenerek geçen haftanın en çok konuşulan takımı oldu. İlk 3 haftadaki beraberliklerin üstüne 2 de galibiyet ekleyen Nice, 9 puanla 3. sırada. Monaco ise 11 puanla lider. Lorient deplasmanında 90'da yedikleri golle galibiyeti kaçırdılar. Ev sahibi zaten skor üretmekte sorun yaşamıyor. Nice de onlara eşlik edebileceğini PSG'ye karşı gösterdi. 2.5 üstü biter.

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Yazarlar