Skorer Haber turu...

Haber turu...

30.12.2010 - 01:30 | Son Güncellenme:

Aşık’tan blok şov... Güreşten sonra öldü... Güreşten sonra öldü... Marsel uzattı... Teröriste ceza... Sam iyiye gidiyor...

Haber turu...

Aşık’tan blok şov

NBA’de iki milli basketbolcumuzun karşı karşıya geldiği maçta Ömer Aşıklı Chicago Bulls, Ersan İlyasovalı Milwaukee Bucks’ı 90-77 yenmeyi başardı. Bulls forması ile 10 dakika sahada kalan Ömer, 1 sayı atarken, 4 ribaunt aldı, 3 de blok yaparak takımının galibiyetine katkıda bulundu. Bucks’ta mücadeleyi 10 sayı, 7 ribaunt ile bitiren Ersan takımının yenilgisine engel olamadı. Orlando Magic’te ise Hidayet Türkoğlu, takımının deplasmanda Cleveland Cavaliers’ı 110-95 yendiği maçta 9 sayı attı.

Haberin Devamı

Diğer sonuçlar

Dallas-Toronto: 76-84
San Antonio-LA Lakers: 97-82
Denver-Portland: 95-77
Miami-New York: 106-98

Güreşten sonra öldü

Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi güreş takımında yer alan 16 yaşındaki Okan Alabıçak’ın, okullar arası il birinciliğinde yaptığı maçın ardından fenalaşarak hayatını kaybetti. Güreş Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Hanefi Cengiz, “Kalp krizi olduğu söyleniyor, 85 kilo olan bir sporcu ancak ölüm sebebi henüz kesinleşmedi. Maç sonrası telefonla konuşurken fenalaşıp yere düşüyor. Türkiye çapında dereceleri olan bir sporcu, yeni bir sporcu değil” dedi.

‘Hiddink gitmez’

Guus Hiddink’in menajeri Cees van Nieuwenhuizen Hollandalı’nın, Chelsea takımının başına geçeceği haberlerini yalanladı. İngiltere’de ismi sürekli Chelsea ile geçen Türk Milli Takımı Teknik Direktörü’nün geçmişteki gibi 2 takımı çalıştırma ihtimalinin bulunmadığını belirten Nieuwenhuizen, “Türk Federasyonu 2. bir takımı çalıştırmasına razı olmaz. Hiddink de Türkiye’yi bırakmaz” dedi.

Haberin Devamı

Marsel uzattı

MİLLİ tenisçi Marsel İlhan, Yeşilyurt Spor Kulübü ile olan sözleşmesini yeniledi. Kulüp başkanı Levent Gökçe’nin de katıldığı imza töreninde konuşan Marsel İlhan, “Yeşilyurt aile ortamına sahip bir kulüp. Uzun yıllar bu kulüpte oynayıp, tenisi burada bırakmak istiyorum” dedi.

Teröriste ceza

ANGOLA’DA yapılan Afrika Uluslar Kupası’nın başlamasından önce Togo Milli Takım kafilesine düzenlenen saldırıda yer aldığı iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Joao Antonio Puati 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Sam iyiye gidiyor

KRONİK karaciğer yetmezliği ve gastrointestinal kanama nedeniyle tedavi gören milli boksör Sinan Şamil Sam’ın sağlığında belirgin şekilde iyiye gidiş gözlendiği bildirildi. Sam’ın durumunun ciddiyetinin devam ettiği, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdürüldüğü kaydedildi.