Skorer HABER TURU

HABER TURU

24.07.2008 - 02:37 | Son Güncellenme:

Fransa Bisiklet Turu’nun 17. etabını Carlos Sastre kazandı.

HABER TURU

Sastre kazandı
Fransa Bisiklet Turu’nun 17. etabını Carlos Sastre kazandı. 210.5 kilometrelik L’Alpe-d’Huez arasında geçilen etapta ikinciliği İspanyol Samuel Sanchez alırken, üçüncü sırayı ise Lüksemburglu Andy Schleck elde etti. Sarı mayo ise 74.39.03’lük derecesi ile etap birincisi Sastre’nin oldu.

Haberin Devamı

Rios yine lider
İzmir Çeşme’de yapılan Optimist Sınıfı Dünya Yelken Şampiyonası’nın, 5. gününde de Porto Riko’dan Raul Rios birinciliğini korudu. Virjin Adaları’ndan Ian Barrows’un ikinciliğe yükseldiği şampiyonada, Japon Tomoyo Wakabayashi üçüncü durumda bulunuyor. Sporcularımızdan İpeknaz Özden 47., Mehmet Türkmen 83., Ceyla Yurtseven 88.,  Bora Olcav 90. ve Halil Demirel de 101. sırada mücadelelerini sürdürüyorlar.

Beach Volley’de heyecan başlıyor
Aroma Ice Tea Beach Volley aktivitelerinin ilk ayağı, yarın Alanya’da başlayacak. Alanya, Çeşme ve İstanbul Kalamış olmak üzere 3 ayak üzerinden düzenlenecek 2008 Aroma Ice Tea Türkiye Şampiyonası, ünlü voleybolcuları da bir araya getirecek.

NBA’e dört yolcu
NBA ve Garanti Bankası’nın ortaklaşa organize ettiği NBA Skills Challenge talihlileri belli oldu. NBA Skills Challenge’ın Garanti Bankası tarafından düzenlenen yarışmada bin 700 kişi arasından seçilen Amasya’dan Sami Pelitli, Kahramanmaraş’tan Hasan Köroğlu, Hatay’dan Nihat Mithat Mahşer ve Edirne’den Ömer Özcan, Orlando Magic Basketbol Kampı’na katılma hakkını elde ettiler.