Galatasaray HCL’den 1,5 milyon dolar

HCL’den 1,5 milyon dolar

01.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü ile Hindistan merkezli teknoloji firması HCL arasında Türk Telekom Arena’da sponsorluk anlaşması imzalandı.

HCL’den 1,5 milyon dolar

Sarı-kırmızılı kulüp anlaşma gereği kasasına 1,5 milyon dolar koydu. HCL ME Tablet’in, Galatasaray’ın resmi sponsoru olduğu anlaşmanın imza törenine, Başkan Ünal Aysal, HCL Infosystems Ltd. EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik katıldı. HCL ME Tablet’in reklamı, 2013-2014 sezonunda Galatasaray futbol takımının şortunda, erkek voleybol takımının kolunda yer alacak. HCL ME şirketi, 1’den 1905’e kadar numaralandırılmış sadece 1905 adet tablet hazırlarken, 1 numaralı cihaz Başkan Ünal Aysal’a verildi.

Haberin Devamı

‘Böyle bir gücüm yok’

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, HCL ile yapılan sponsorluk anlaşmasında gündemdeki konularla ilgili soruları yanıtladı.
Göreve gelirken dört konunun altını çizdiklerini hatırlatan Aysal, “Bunlar sportif başarı, mali başarı, kurumsallık ve marka değeriydi. Biz Galatasaray olarak Asya ve Orta Doğu spor dünyasının bayrağını taşımak istiyoruz. Böylece daha güçlü sponsorlar ve büyük halk tabakaları Galatasaray’ın arkasında ve destekçisi olacaktır” diye konuştu.
Başkan Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu ile yabancı oyuncu statüsü konusunda yaşadıkları sıkıntının hatırlatılması üzerine çarpıcı ifadeler kullandı. Aysal, “Bir sohbet sırasında ‘Bu değişikliği yapmayan değişir’ dedim ancak ‘Ben değiştiririm’ demedim. Böyle bir gücüm yok. Galatasaray’ın gerçekleştirmek isteği ve haklı olduğunu düşündüğü konularda elimizden gelen tüm gayreti göstermek zorundayız” dedi.
Fenerbahçe’nin sert eleştirilerine hedef olan İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve yönetici Ebru Köksal’a da sahip çıkan Ünal Aysal, “Hiçbir kulübe en ufak bir zarar vermediklerine kanaat getirdiğim için onları Galatasaray’ın içinde göreve aldım. Yoksa bugün onlarla yan yana oturmazdım” yorumunu yaptı.