Skorer Hocanın başağrısı

Hocanın başağrısı

29.11.2008 - 00:42 | Son Güncellenme:

Aragones, kafasındaki ideal kadroyu sahaya süremeyecek. Kontenjan nedeniyle, forma vereceği altı yabancıyı belirleyemeyen İspanyol çalıştırıcı, Maldonado dışındaki diğer yedeği ise son anda açıklayacak

Hocanın başağrısı

Lider takipçisi Beşiktaş ile çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Fenerbahçe’de bu kez kadro fazlalığı problem oluşturdu. Semih ve uzun süredir tedavi olan Tümer dışında eksiği bulunmayan sarı-lacivertliler, yabancı kontenjanı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor.
Samandıra Tesisleri’nde yapılan son taktik çalışmanın ardından kampa giren Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Aragones’in kafasındaki 11, yabancı kontenjanına takıldı. Elindeki tüm yabancı oyuncuların “sağlam ve oynayabilir” durumda olması nedeniyle, İspanyol hocanın sahaya süreceği kadro netlik kazanmadı.
Maldonado’yu kenarda tutacak olan Aragones, diğer yedek yabancı için Deivid ile Josico arasında kararsız kaldı. Josico’yu oynatması halinde sağ kanatta Kazım’ı sahaya sürecek olan İspanyol çalıştırıcı, Deivid’i tercih ederse Emre’yi ön liberoda görevlendirecek.

Haberin Devamı

Yöneticiler işbaşında
Bu maçta yaşanacak olası bir kaybın, tüm ligi etkileyecek olması nedeniyle çok dikkatli davranan sarı-lacivertlilerle bir toplantı yapan Teknik Direktör Aragones, Beşiktaş’ın olumlu ve olumsuz yanlarını masaya yatırdı, bunları futbolcularına anlattı. Yöneticiler de takımı dev derbiye motive etmek için çalışıyor. Oyuncularla bire bir iletişime geçen sarı-lacivertliler, onlara maçın önemini aktardı.