Galatasaray Icardi için transfer ateşini yaktı! Wanda Nara'dan cevap

Icardi için transfer ateşini yaktı! Wanda Nara'dan cevap

05.05.2023 - 08:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Başakşehir maçına hazırlanan Galatasaray'da gelecek sezonun çalışmaları sürüyor. Herkesin merak ettiği Mauro Icardi konusunda Wanda Nara'dan sürpriz hamle geldi.

Icardi için transfer ateşini yaktı Wanda Naradan cevap

Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir ile karşılaşacak Galatasaray bir yandan önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor. Arjantinli golcü Icardi'nin kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken menajeri Wanda Nara'dan sarı-kırmızıları heyecanlandıran açıklama geldi.

Haberin Devamı

DERBİDE GOLÜNÜ ATTI
Galatasaray'ın Beşiktaş'a kaybettiği maçta Aslan'ın tek golünü kaydeden Icardi, Melo'dan sonra bir ilki başardı. Opta'nın verilerine göre; Mauro Icardi, Felipe Melo'dan (2011/12'de 3 maç) bu yana Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a bir Süper Lig sezonunda 2+ maçta gol atan ilk oyuncu oldu.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü aynı zamanda derbilerde gösterdiği performansla dikkat çekti. Arjantinli forvet, sezonun ilk yarısında 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçında duble yapmıştı. Mauro Icardi, Fenerbahçe deplasmanında da fileleri havalandırmıştı.

İNANILMAZ PERFORMANS
Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla oynadığı son 4 resmi maçta 5'inci kez fileleri havalandırdı. Yıldız forvet aynı zamanda sezon genelinde 14'üncü kez gol sevinci yaşadı. Mauro Icardi takım arkadaşlarına da 7 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

WANDA NARA TRANSFER ATEŞİNİ YAKTI
Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara'dan yıldız oyuncunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağına dair çarpıcı bir mesaj geldi.

Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Nara'ya, bir Galatasaray taraftarı İspanyolca olarak "Icardi'nin geleceği ne durumda, Galatasaray'da kalacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

Icardi için transfer ateşini yaktı Wanda Naradan cevap

KALP VE ASLAN EMOJİLİ CEVAP
Wanda Nara, sorulan soruya üstünde Galatasaray forması olan bir fotoğrafın yanı sıra "aslan" ve "kalp" emojileri kullanarak Galatasaray'da kalmak istediklerinin sinyalini verdi.

KALMAK İSTİYOR
Fransız basınında yer alan haberlerde, bonservisi Paris Saint Germain'de olan Mauro Icardi'nin Galatasaray'da mutlu olduğu ve sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediği ifade edilmişti.

23 GOLE KATKI
30 yaşındaki Arjantinli golcü, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 21 maçta 15 gol 8 asist kaydederek takımına büyük katkıda bulundu.

Icardi için transfer ateşini yaktı Wanda Naradan cevap

Yazarlar