Galatasaray Galatasaray'da Roberto Firmino hareketliliği! Transfer teklifini değerlendirmeye aldı

Galatasaray'da Roberto Firmino hareketliliği! Transfer teklifini değerlendirmeye aldı

05.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Yaptığı transferlerle adından söz ettiren sarı-kırmızılılar gündemine son olarak Roberto Firmino'yu dahil etti. Galatasaray'ın teklifini tecrübeli futbolcunun değerlendirdiği öğrenildi.

Galatasarayda Roberto Firmino hareketliliği Transfer teklifini değerlendirmeye aldı

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon iddialı ve yarışmacı bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda gündemine Roberto Firmino'yu aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin durumu belirsizliğini korurken Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın gündemine aldığı Roberto Firmino konusundaki son iddia İspanyol basınından geldi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BARIŞ ALPER YILMAZ İMZAYI ATTI

Galatasaray'da ilk iç transfer hamlesi geldi. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki hücumcu Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzaladı. Süper Lig devi, genç oyuncunun sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasarayda Roberto Firmino hareketliliği Transfer teklifini değerlendirmeye aldı

Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayan Barış Alper Yılmaz, imza töreni sonrasında kulüp televizyonuna konuştu. 22 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Çok mutluyum. Bir yıl daha sözleşmemi uzattım. İki sene önce geldim. İki senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Uzun yıllar da taşımak istiyorum. Bana güvenen başta başkanım, yönetim ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Bu sene inşallah şampiyon olup önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa'da terletmek istiyoruz."

Haberin Devamı

 

GÜNDEM ROBERTO FIRMINO

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gelecek sezon adına gündeme gelen yıldız isim Roberto Firmino oldu. Liverpool ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı futbolcu için sarı-kırmızılılar harekete geçti. Galatasaray'ın Roberto Firmino'ya transfer teklifini ilettiği öğrenildi.

İspanyol basınından Fichajes'te yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak için oldukça ısrarlı davranmaya başladı. Galatasaray dahil olmak üzere çok sayıda takımdan transfer teklifi alan Roberto Firmino'nun değerlendirmelerde bulunduğu vurgulandı.

Galatasarayda Roberto Firmino hareketliliği Transfer teklifini değerlendirmeye aldı

Liverpool'dan oldukça yüksek bir maaş alan Roberto Firmino'nun yüksek ücret talebi nedeniyle sarı-kırmızılıları zorlayabileceğinden bahsedildi. Bonservis bedeli olmayan Brezilyalı forvet için sarı-kırmızılıların tüm şartları zorlayacağı aktarıldı.

16 GOLE KATKI SAĞLADI

Roberto Firmino bu sezon Liverpool formasını 33 resmi maçta giydi. Brezilyalı forvet bu müsabakalarda rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Roberto Firmino aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi. 31 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Haberin Devamı

Figueirense'de futbola başlayan Roberto Firmino daha sonra Tombense'de forma giydi. Hoffenheim, 2010-2011 sezonu devre arasında Brezilyalı futbolcu için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Başarılı futbolcu, 2015-2016 sezonu başında 41 milyon euro bedelle Liverpool'a imza attı.

Galatasarayda Roberto Firmino hareketliliği Transfer teklifini değerlendirmeye aldı

Kamera arkası: Ruud van Nistelrooy, PSV ile ilk büyük kupasını kutluyor