Galatasaray İngiltere'den Galatasaray'a transfer! Menajerine talimat verdi

İngiltere'den Galatasaray'a transfer! Menajerine talimat verdi

20.10.2023 - 13:35 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yolun emin adımlarla devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Ocak ayında İngiltere'den dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

İngiltereden Galatasaraya transfer Menajerine talimat verdi

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna namağlup eden Galatasaray gözünü Ocak ayında yapacağı transferlere diktiç Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Cedric Bakambu ve Sergio Oliveira ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılarda Victor Nelsson'un da geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray, takımdan ayrılacak isimlere göre yeni hamleler yapmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, İngiltere'den dünyaca ünlü yıldızın peşine düştü. Yıldız oyuncunun da Galatasaray'a kiralık olarak transfer olmak için menajerine talimat verdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İngiltereden Galatasaraya transfer Menajerine talimat verdi

BAKAMBU VE OLIVEIRA YOL AYRIMINDA

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Mauro Icardi'nin alternatifi olarak kadrosuna kattığı Demokratik Kongolu Cedric Bakambu yeteri kadar forma şansı bulamadı. Teknik direktör Okan Buruk, Bakambu'ya ligde ve Avrupa'da sadece 227 dakika süre verdi. Cedric Bakambu, devre arasında Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Bakambu gibi beklentileri karşılayamayan bir diğer isim Sergio Oliveira için de teklifler dinlenecek.

İngiltereden Galatasaraya transfer Menajerine talimat verdi

Danimarka Milli Takımı'na davet edilen Victor Nelsson, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 25 yaşındaki savunmacı Davinson Sanchez transferi sonrası yedek kulübesine çekilmesini kabul edemediğini ve bu nedenle sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı. Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Nelsson için yaz transfer döneminde gelen teklifler değerlendirmeye alınmamıştı. Ocak ayında Nelsson için yapılacak teklifler de değerlendirilecek.

Haberin Devamı

İngiltereden Galatasaraya transfer Menajerine talimat verdi

YAZIN OLMADI OCAK'TA KİRALIK OLARAK GELEBİLİR!

Galatasaray yaz transfer döneminin başlarında Leicester City ile sözleşmesi sona eren Belçikalı yıldız Youri Tilemans'ı kadrosuna katmak istemişti. Monaco'dan 45 milyon euroya Leicester'a transfer olan Belçikalı, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'ın gündemine gelmiş fakat transferi gerçekleşmemişti.

26 yaşındaki yıldız oyuncu Aston Villa ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Unai Emery yönetiminde İngiltere'de fırtına gibi esen Aston Villa'da Youri Tielemans yeteri kadar forma şansı bulamadığı gerekçesiyle Aston Villa'dan ayrılmak istiyor. İngiliz basınında yer alan habere göre Tielemans, Emery tarafından yedek kulübesine çekilmesinden hiç memnun değil ve kiralık olarak ayrılma fikrine sıcak bakıyor.

İngiltereden Galatasaraya transfer Menajerine talimat verdi

MENAJERİNE TALİMAT VERDİ

TEAMtalk'ta yer alan habere göre Youri Tielemans, Ocak ayında Galatasaray'a kiralık olarak transferi olmak istiyor ve bu konuda menajerine talimat verdi. Haberde Galatasaray'ın bu sezon çok güçlü bir kadro kurduğu bilgisine yer verilirken sarı-kırmızılıların Manchester United galibiyetine de vurgu yapıldı.

Haberin Devamı

Habere göre Galatasaray, Youri Tielemans'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Oyuncunun da kiralık transfer onay verebileceği ve bu yönde menajerinde talimat verdiği iddia edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da Youri Tielemans'ın kiralık transferine onay verdiği aktarıldı. Aston Villa'nın Tielemans'ın ayrılığına onay vermek için acele etmeyeceği öne sürüldü.

İngiltereden Galatasaraya transfer Menajerine talimat verdi

EMERY ŞANS VERECEK

TEAMtalk'ta yer alan haberin detayında Aston Villa Menajeri Unai Emery'nin Youri Tielemans'a beklediği şansı verebileceği aktarıldı. Emery'nin Premier Lig, FA Cup ve UEFA Konferans Ligi'ndek, yoğun maç takviminde Youri Tielemans'dan faydalanabileceği aktarıldı.

Yazarlar