Voleybol Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediyesi! Herkesi şaşkına çevirdi

Isabelle Haak'a 'matkap seti' hediyesi! Herkesi şaşkına çevirdi

14.11.2023 - 22:32 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Imoco Conegliano'da forma giyen Isabelle Haak, geçtiğimiz günlerde oynanan bir maçın ardından şaşırtan bir hediye aldı. Maçın en iyi oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a matkap seti hediye edildi.

Isabelle Haaka matkap seti hediyesi Herkesi şaşkına çevirdi

VakıfBank'tan ayrıldıktan sonra İtalyan ekibi Imoco Conegliano'ya imza atan Isabelle Haak'a şaşırtan bir hediye geldi. İsveçli pasör çaprazı, İtalya Ligi'nde oynanan Firenze maçında gösterdiği performansın ardından matkap setiyle ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Isabelle Haak, Firenze karşılaşmasında 18 sayı üretti. İsveçli voleybolcu bu müsabakada yüzde 69'luk hücum yüzdesi yakaladı. Isabelle Haak, Firenze maçında 2 servis sayısı üretti.

Isabelle Haaka matkap seti hediyesi Herkesi şaşkına çevirdi

YILIN SPORCUSU ADAYI

İsveç'te 25'inci kez düzenlenen Spor Ödülleri'nde Yılın Kadın Sporcusu adayları arasında Isabelle Haak da yer aldı. Isabelle Haak, bu alanda adaylar arasındaki tek voleybolcu oldu. Isabelle Haak dışında Tove Alexandersson, Sandra Naslund ve Sarah Sjöström de Yılın Kadın Sporucus adayları arasında gösterildi.

Engelholm'da voleybola başlayan Isabelle Haak daha sonra Beziers Volley, Savino Del Bene Scandicci ve VakıfBank formaları giydi.

Yazarlar