Fenerbahçe İsmail Kartal: Rakiplere değil kendimize bakalım!

İsmail Kartal: Rakiplere değil kendimize bakalım!

24.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

İsmail Kartal: Rakiplere değil kendimize bakalım

İç sahadaki baskı nedeniyle oyuncularını uyaran tecrübeli çalıştırıcı, “Gol erken gelmeyince strese giriyoruz. Bu sorunu aşmalıyız. Daha önce de söylediğim gibi iç sahadaki maçlarda yaşadığımız baskıyı, desteğe çevirelim. Rize maçında yakaladığımız havayı bu hafta da devam ettirelim, taraftarımızı stattan mutlu gönderelim” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’nın bu sezon Süper Lig’de iyi sonuçlara imza attığını ve tehlikeli bir rakip olduğunu oyuncularına hatırlatan İsmail Kartal, “Rakibe değil kendimize bakalım. Her maç gibi bu mücadelede de sadece galibiyeti düşünelim” ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun ayrıca ‘hepinizin her an oynayacakmış gibi hazır olduğunu biliyorum’ diyerek farklı bir ilk 11 tercih edebileceğini oyuncularına ilettiği bildirildi.

KADRODA DEĞİŞİM

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Kasımpaşa karşısına farklı bir 11 ile çıkması bekleniyor. Özellikle Çaykur Rizespor mücadelesinin ikinci yarısında Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun ve İrfan Can Kahveci’yi oyuna girdikten sonra sarı-lacivertliler çok farklı bir performans ortaya koymuştu.

Haberin Devamı

Bunu gözönünde bulunduran Kartal Krunic’i kulübeye çekip, Mert Hakan’a şans verecek. Sağ bekte ise Afrika Kupası’ndan dönen Osayi görev yapacak. Öte yandan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

"F.BAHÇE'NİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ"

Kasımpaşa’nın tecrübeli ismi Aytaç Kara, Fenerbahçe maçı öncesinde TRT Spor’un sorularını yanıtladı. Her karşılaşma gibi bu mücadeleye de çok iyi hazırlandıklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Fenerbahçe, şampiyonluğa oynayan, çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Zorlu bir deplasman olacak. Her zamanki iyi futbolumuzu oynayamaya çalışacağız. Çok zor bir maç bizi bekliyor, bunun farkındayız” dedi. Bu sezon 27 maçta sahaya çıkan Kara, 12 gol attı ve 2 asist yaptı.

5 OYUNCU SINIRDA

Sarı-lacivertli ekipte bugünkü mücadele öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. İlk 11’in önemli isimlerinden Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Alexander Djiku ve Cengiz Ünder’in dışında Michy Batshuayi de oynayıp kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmandaki Atakaş Hatayspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Yazarlar