Futbol İspanyol basınında Arda Güler için 'Hazard' tepkisi!

İspanyol basınında Arda Güler için 'Hazard' tepkisi!

12.11.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Arda Güler için yapılan Eden Hazard benzetmelerine karşı çıkan futbol yazarı Alejandro Alonso, "Bu karşılaştırmalar mide bulandırıcı. Yüzde yüz antrenman yapmayan ve kendine bakmayan birinin fiziğinin Real Madrid'e yeni gelen genç bir yeteneğinkiyle hiçbir ilgisi yok" diye yazdı.

İspanyol basınında Arda Güler için Hazard tepkisi

Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü sahaya çıkamayan Arda Güler'in durumu İspanya'da her gün konuşulmaya devam ediyor. Antrenmanlardaki iyi formu taraftarları kendisini maçlarda izlemek için daha sabırsız hale getirirken, ardı ardına yaşanan sakatlıklar ise taraftarı aynı ölçüde üzüyor.

Haberin Devamı

İspanyol basınında olduğu gibi sosyal medyasında da futbolseverler genç futbolcuyla ilgili görüşlerini paylaşıyor ve hem yeteneği hem de yaşadığı sakatlıklarla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Bernabeu digital'de kaleme aldığı son yazısında futbol yazarı Alejandro Alonso, Real Madrid'in 18 yaşındaki futbolcusuna değindi.

'Arda Güler yeni Eden Hazard değil' başlıklı yazısında Alejandro Alonso, genç futbolcuyu Belçikalı oyuncu ile karşılaştıranlara yanıt verdi. Hazard Chelsea'den transfer olduğu Real Madrid'de beklentileri karşılayamamış, büyük bir düşüşün içerisine girerek kulüpte istenmeyen adam ilan edilmiş ve futbol kariyeri sönümlenmişti.

İspanyol gazeteci yazısında şu satırlara yer verdi: "Real Madrid onunla çok yakından ilgilenecek. İyileşmesinin hızlanması bir yana, acele bile edilmeyecek. Göstereceği performanstan hiç şüphe duyulmuyor. Arda'nın geleceğin mücevherlerinden biri olacağını biliyorlar."

Haberin Devamı

"Türk orta saha oyuncusu şüphesiz Avrupa futbolunun en büyük mücevherlerinden biri. Herkes onun için mücadele ediyordu ancak şanssızlıklar yakasını bırakmayınca bir türlü ilk maçına çıkamadı. Hazır olmasını zorlaştıran bir menisküs sakatlığı geçirdi ve kas sakatlıkları yaşadı. Oyuncunun muazzam kalitesini biliyorlar ve onu yalnız bırakmayacaklar."

"Madrid taraftarı pişman olmayacak ama biraz daha beklemek zorundalar. Eden Hazard ile yapılan karşılaştırmalar mide bulandırıcı. Yüzde yüz antrenman yapmayan ve kendine bakmayan birinin fiziğinin Real Madrid'e yeni gelen genç bir yeteneğinkiyle hiçbir ilgisi yok."

Yazarlar