Fenerbahçe İspanyollar yazdı! 'Marcelo'ya Türkiye'den teklif'

İspanyollar yazdı! 'Marcelo'ya Türkiye'den teklif'

12.06.2022 - 10:36 | Son Güncellenme:

La Liga şampiyonu Real Madrid'de Marcelo ile yollar ayrıldı. Brezilyalı futbolcunun yeni adresi merak edilirken İspanyollar Türkiye iddiasında bulundu.

İspanyollar yazdı Marceloya Türkiyeden teklif

La Liga şampiyonu Real Madrid'de 3 yıldızla yollar ayrıldı. Bu isimler Marcelo, Bale ve Isco... Özellikle Marcelo'nun yeni adresi merak edilirken İspanyollar Türkiye iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

85.3 MİLYON POUNDA TRANSFER EDİLDİ
Real Madrid ile 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşayan Gareth Bale, Eylül 2013'te 85.3 milyon pounda o zamanki transfer rekoruyla Tottenham'dan transfer edilmişti. Bale, Real Madrid ile 106 gol kaydetti.

Madrid'de istenileni veremeyen Bale, Real'den çok Galler için daha çok oynamaya odaklandığı eleştirilerine maruz kaldı. Marca gazetesinde Mart ayındaki bir yorumda Bale için 'parazit' ifadeleri kullandı. Bale, 2021-22 sezonunda ise sadece yedi maçta forma giydi ve 290 dakika süre aldı. Bu zaman zarfında da sadece bir gol kaydetti.

İspanyollar yazdı Marceloya Türkiyeden teklif

ISCO VEDA ETTİ
Real Madrid'de Gareth Bale ile birlikte Isco da takıma veda etti. Carlo Ancelotti, haziran ayında sözleşmesi sona erecek Isco ile sözleşme uzatma görüşmesi yapılmayacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı

MARCELO REAL MADRID'DE TARİHE GEÇTİ
Henüz 19 yaşında Fluminense'den Real Madrid'e transfer olan Marcelo, İspanyol devinde geçirdiği 15 sezonda kazandığı 25 kupa ile kulüp tarihinin en çok kupa kazanan futbolcusu olarak tarihe geçti. Real Madrid'de geçen 15 yılın ardından takımdan ayrılan Marcelo'ya 3 ülkeden teklif geldiği öne sürüldü.

İspanyollar yazdı Marceloya Türkiyeden teklif

TÜRKİYE İDDİASI
İspanyol basınında yer alan haberde, yıldız futbolcunun; Türkiye, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif aldığı aktarıldı. 34 yaşındaki yıldızın bu teklifler arasından en çok ilgisini çekenin ise Türkiye'den gelen olduğu ifade edildi.

ROBERTO CARCOS VE GUTI
Marcelo'nun, daha önce Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Türkiye'de forma giyen Roberto Carlos ve Guti'nin yolundan gidebileceğinin altı çizildi.
Marcelo için ilk etapta en güçlü seçeneğin ülkesi Brezilya'ya dönmek olduğu vurgulanırken, gelen teklifler sonrası bu ihtimalin giderek ortadan kalktığı belirtildi.

ADI FENERBAHÇE İLE GEÇİYOR
Brezilyalı yıldızın adı, ülkemizden Fenerbahçe ile anılıyor.

BİRÇOK İSİM KULÜPTEN AYRILACAK
Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren ve kulüpten ayrıldığını resmen açıklayan Berke Özer'in dışında Jose Sosa ve Murat Sağlam'ın da sözleşmeleri sona eriyor. İki isimle de sözleşme imzalanması beklenmiyor. Fenerbahçe'de ayrıca kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe ve Hull City, Ozan Tufan transferi konusunda anlaşma noktasına geldi. Hull City ayrıca geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh'i de kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı