Trabzonspor İşte Conte'nin çekindiği oyuncular!

İşte Conte'nin çekindiği oyuncular!

19.02.2014 - 14:49 | Son Güncellenme:

Juventus teknik direktörü Conte ve Ogbonna, Trabzonspor ile oynayacakları Avrupa Ligi maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

İşte Contenin çekindiği oyuncular

İşte Conte'nin açıklamaları;

Haberin Devamı

Biz buraya hazır geldik. Yaptığımız hesaplamalara göre her üç günde bir maçımız olacak. İdmanlarımızı iyi ayarlamalıyız, perşembe günkü maç çok önemli bizim için ve Trabzonspor da çok önemli bir rakip. iyi transferler yaptılar. Bosingwa, Malouda bunlar çok önemli oyuncular. İlk maçımız perşembe günü ve elimizden geldiği kadar bu maça yoğunlaşmaya başladık.

Taraftarlardan kötü sonuçlar yüzünden tepkiler aldınız, neler düşünüyorsunuz?

Bundan öneki yenilgiler hakkında çok fazla durmak itemiyorum. Önümüzde Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynamamız gereken maçlar var. Juventus'un konsatrasyona ihtiyacı var. Bu yüzden takıma ve ekipteki arkadaşlara ihtiyacım var. 52 günde 16 maç yapacağız. Bu yüzden futbolcuların ve ekibin ciddi olarak motive olması lazım bu tempo için gereken bu...

Haberin Devamı

Avrupa Ligi için kendilerini favori olarak görüyorlar mı?

Juventus'un favori bir takım olduğunu düşünüyorsanız ben teşekkür ediyorum. Ancak bu uzun ve yorucu bir yol, son maça gelene kadar elimizden geleni yapmaya hazırız. Aynı 11 ile bu kadar yoğun maç temposunu kaldıramaz bu yüzden herkesin ekipteki herkesin yanımızda olması gerekiyor.

3 savunmada yaşanan sıkıntılar giderildi mi?

Ogbonna: Çok yorucu ve zorlu bir süreç oldu. Ancak yopğun yapılan idmanlar sonrası alıştım ve çok daha rahat bir şekilde yapabildiğimi söyleyebilirim.

Conte: Avrupa Ligi zorlu ama riskli ve yorucu bir süreç. Bu bakımdan son maça gelmeden birşey söylemek zor 1 ayda 23 maç yapacağız bütün oyucularıma ihtiyacım var. Oyuncularım bana hazırız dediler zaten. Bütün herkesin yanımda olmasını istiyorum.

Maçlarda çok gol yenmesini neye bağlıyor?

Ogbonna: Sahadaki savunma anlayışımız çok farklıydı başlarda zorluk çektik. Geç çıkışlarımız oldu ve bu yüzden goller yedik. Hocamızın bize dediği gibi olmamız gerekenden daha az iddialıydık bence bunun sebebi bu oldu.

Sizin için Avrupa Ligi'ni kazanmak ne ifade eder?

Conte: Her ne kadar kişisel bir soru olsada. Bir takım mentalitesi olarak düşünülmesi gerekiyor. Avrupa Ligi'ni kazanmak benim için paha biçilemez. Tekrar altını çizerek söylüyorum ki, başarıyı herkes paylaşıyorsa başarısızlığıda herkesin paylaşması gerekiyor.