Fenerbahçe Jorge Jesus'un yardımcısından flaş hamle! Instagram hesabından paylaştı

Jorge Jesus'un yardımcısından flaş hamle! Instagram hesabından paylaştı

08.05.2022 - 19:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Portekiz'de bir araya geldiği ve Brezilya tatilinin ardından Portekiz'e dönen Jorge Jesus konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüple anlaşma ihtimali bulunan dünyaca ünlü teknik direktörün yardımcısı Marcio Sampaio flaş bir hamlede bulundu. İşte ayrıntılar...

Jorge Jesusun yardımcısından flaş hamle Instagram hesabından paylaştı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nde gelecek sezon için teknik direktörlük görevi için çalışmalarda artık sona gelindi. Brezilya'daki kulüplerle adı uzun süre anılmasına rağmen Fenerbahçe'yle anlaşma ihtimali oldukça yüksek olan Jorge Jesus'un yardımcısı flaş bir hamlede bulundu.

JESUS, PORTEKİZ'E GERİ DÖNDÜ

Jorge Jesusun yardımcısından flaş hamle Instagram hesabından paylaştı

Brezilya'da tatil için bulunduğu süreçte adı Flamengo'yla anılan Jorge Jesus, Portekiz'e geri döndü. 67 yaşındaki tecrübeli teknik adamın ülkesine döndüğü süreçte Brezilya basınına konuştuğu öğrenildi.

'F.BAHÇE BEKLİYOR'

Jorge Jesusun yardımcısından flaş hamle Instagram hesabından paylaştı

Flamengo'yla görüşme gerçekleştiremeyen ve taraftarların da tepki gösterdiği Jorge Jesus'un Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulunduğu belirtildi. Portekizli teknik adamın, "Portekiz'e geri döndüğümde artık yeniden görüşmelere başlayacağım. Hatta bir takım beni bekliyor, Fenerbahçe bekliyor. Portekiz'e döndüğümde Fenerbahçe ile görüşeceğim. Neler olacağını bilmiyorum ama kesin olan şu ki bir karar vermek zorundayım" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SAMPAİO DERBİYİ İZLEDİ

Jorge Jesusun yardımcısından flaş hamle Instagram hesabından paylaştı

Adı artık sadece Fenerbahçe ile geçen teknik direktör Jorge Jesus'un yardımcılarından Marcio Sampaio, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını canlı izledi. Marcio Sampaio, Instagram hesabından, Vodafone Park'taki derbiyi izlediğini paylaştı.

Sampaio karşılaşmayı Portekiz'de televizyondan takip etti. 43 yaşındaki Portekizli antrenör, 27 Nisan'da Fenerbahçe'yi takibe almıştı.

JESUS'UN UZUN SÜREDİR YANINDA

Sporting Lizbon'da 2015-2016 sezonunda Jorge Jesus'un ekibine dahil olan Marcio Sampaio, Portekizli teknik adamla yollarını daha sonra ayırmadı. UEFA B Lisansı'na sahip olan Marcio Sampaio, Jorge Jesus'la beraber Al Hilal, Flamengo ve Benfica'da da görev yaptı.

Haberin Devamı

Real Madrid: Destansı bir mücadeleyle finale!