Fenerbahçe Juan Cuadrado'dan transfer itirafı! 'Menajerim bazı görüşmeler yapıyor'

Juan Cuadrado'dan transfer itirafı! 'Menajerim bazı görüşmeler yapıyor'

09.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Juventus'tan ayrılan Juan Cuadrado geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Kolombiyalı futbolcu, Suudi Arabistan'a gitmeye sıcak bakmadığını belirtti.

Juan Cuadradodan transfer itirafı Menajerim bazı görüşmeler yapıyor

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Juan Cuadrado suskunluğunu bozdu. Dünyaca ünlü futbolcu, menajerinin Avrupa'dan kulüplerle temas halinde olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Juventus'tan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr'la ilgili soruya Juan Cuadrado'nun verdiği cevap dikkat çekti. İşte detaylar...

DEV TAKIMLARDA OYNADI, BOŞA ÇIKTI

Medellin altyapısında yetişen Juan Cuadrado daha sonra Udinese, Lecce, Fiorentina, Chelsea ve Juventus formaları giydi. Kolombiyalı futbolcu için toplam 78 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi. Juventus'un yeni sözleşme imzalamak istediği Juan Cuadrado, sezonun sona ermesinin ardından Serie A devinden ayrıldı.

Juan Cuadradodan transfer itirafı Menajerim bazı görüşmeler yapıyor

Bonservisini elinde bulunduran 35 yaşındaki kanat oyuncusu geride kalan sezonda 47 müsabakada forma şansı buldu. Juan Cuadrado bu karşılaşmalarda 2 gol atma başarısı gösterdi. Kolombiyalı oyuncu aynı zamanada 4 asist üretti.

Haberin Devamı

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin Juventus'tan ayrılan Juan Cuadrado'yu transfer etmek istediği iddia edildi. Başarılı futbolcu ile sarı-lacivertliler arasındaki temasların sürdüğü kaydedildi. Juan Cuadrado geleceğine dair konuştu.

Menajerinin bazı takımlarla görüştüğünü belirten Kolombiyalı futbolcu, "Menajerim Avrupa'da bazı görüşmeler yapıyor. En iyi seçeneği bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Juan Cuadradodan transfer itirafı Menajerim bazı görüşmeler yapıyor

Suudi Arabistan'la anılmasıyla ilgili soruya Juan Cuadrado, "Arabistan konusunda; Hala rekabet etmek için tutkum var. Ronaldo orada ama beni almak istemiyor" cevabını verdi.

Juan Cuadrado'nun güncel piyasa değeri 4 milyon euro. Kolombiya Milli Takımı'nda 115 maça çıkan 35 yaşındaki oyuncu, 10 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli oyuncu daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Premier Lig (Chelsea)
1 - İngiltere Lig Kupası (Chelsea)
5 - Serie A (Juventus)
4 - İtalya Kupası (Juventus)
2 - İtalya Süper Kupası (Juventus)

Yazarlar