Voleybol Julia Bergmann'dan Ze Roberto itirafı! 'Çok korkutucuydu'

Julia Bergmann'dan Ze Roberto itirafı! 'Çok korkutucuydu'

09.11.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi ekiplerinden Türk Hava Yolları'nın yıldızı Julia Bergmann suskunluğunu bozdu. Brezilyalı voleybolcu, takımın başantrenörü Ze Roberto hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Julia Bergmanndan Ze Roberto itirafı Çok korkutucuydu

Ze Roberto yönetimindeki Türk Hava Yolları'nın sezon başında renklerine bağladığı smaçör Julia Bergmann, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Volleyball World'e konuşan Julia Bergmann, Ze Roberto'nun takımında oynamanın kendisi adına korkutucu olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları'nda iyi bir performans sergilemek istediğini belirten Julia Bergmann, "Sahadayken, o an için çok uzun süredir antrenman yaptığımı ve kariyerim boyunca birçok iniş ve çıkışla karşılaştığımı kendime hatırlatmaya çalışıyorum. Bildiğim şeyi yapmanın ve voleybol oynamanın tam zamanı" dedi.

Julia Bergmann şu şekilde devam etti: "İşler iyi gitmese bile zor anları her zaman atlatabileceğimizi düşünmek hoşuma gidiyor. Bu insanlarla konuşmak, derin bir nefes almak ve kendime güvenmekle ilgili. Bazen tek yapmanız gereken sıfırdan başlamaktır."

Julia Bergmanndan Ze Roberto itirafı Çok korkutucuydu

Türk Hava Yolları Başantrenörü Ze Roberto ile ilgili soruya cevap veren Julia Bergmann, "Zé Roberto tüm zamanların en iyi antrenörlerinden biridir. Onunla ilk tanıştığımda gerçekten çok korkutucuydu; çünkü o çok şey başardı ve dünyanın en iyi oyuncularını yetiştirdi. Onunla konuşmaktan korkuyordum ama yıllar geçtikçe soru sormam gerektiğini; öğrenmek için onunla iletişim kurabilmem gerektiğini çünkü öğretecek çok şeyi olduğunu öğrendim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ze Roberto ile iyi bir iletişim kurduklarını vurgulayan Julia Bergmann, "2019'da onunla ilk kez etkileşim kurduğumda hâlâ soru sormaktan biraz korkuyordum ama şimdi durum çok gelişti ve işlerin nasıl gittiğini görmek için bazen beni arıyor. Aramızda mükemmel ve açık bir iletişim var" açıklamasını yaptı.