Milli Takım Julian Nagelsmann: Türkiye maçında ıslıklanmamız eğlenceli değildi

Julian Nagelsmann: Türkiye maçında ıslıklanmamız eğlenceli değildi

20.11.2023 - 19:04 | Son Güncellenme:

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Avusturya ile oynayacakları hazırlık karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. Julian Nagelsmann, Türkiye maçındaki atmosfere ilişkin "Eğlenceli değildi." ifadesini kullandı.

Julian Nagelsmann: Türkiye maçında ıslıklanmamız eğlenceli değildi

A Milli Takım, Berlin'de oynanan hazırlık maçında Almanya'yı 3-2 mağlup etmişti. Berlin'deki Türk taraftarların çoğunluğu dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Avusturya ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Türkiye maçındaki atmosfere ilişkin açıklamalarda bulunan Nagelsmann, futbolda birinin yuhalanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirirken Alman milli takımının yuhalanması için 'Eğlenceli değil.' yorumunu yaptı.

Nagelsmann şunları söyledi:

Stadyumda çok sayıda Türk seyirci vardı ve çok gürültülüydü. Birinin yuhalanmasından hiç hoşlanmam. Yuhalandığımız gerçeği o kadar da eğlenceli değildi. Alman taraftarların bize maksimum desteği vereceğinden eminim. Bu coşkuyu uyandırmak bizim sorumluluğumuz.

"10 DAKİKADA MAÇI BİTİRMEMİZ GEREKİYORDU"

Türkiye karşısında alınan 3-2'lik yenilgi hakkında da konuşan Nagelsmann, "Bence ilk on dakikada oyunu bitrmemiz gerekiyordu. O sırada gerçekten iyiydik, üç iyi şans yakaladık. Avusturya maçında farklı bir skor alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar